Hasta Yakınından Güvenlik Görevlisine Uçan Tekme

HASTA YAKININDAN GÜVENLİK GÖREVLİSİNE UÇAN TEKME Bursa Çekirge Devlet Hastanesi'ndeki otopark kavgasında, hasta yakını özel güvenlik görevlisine küfürler yağdırarak tekme attı.

Hasta Yakınından Güvenlik Görevlisine Uçan Tekme
  • 17 Ekim 2015, Cumartesi 10:43

Saldırı anı saniye saniye görüntülenen olayla ilgili hasta yakını hakkında soruşturma başlatıldı.

Olay, Bursa'nın en büyük kamu sağlık kuruluşlarından biri olan Çekirge Devlet Hastanesi'nde meydana geldi. Bursa'da yayın yapan Bursa.com internet sitesi muhabiri tarafından görüntülenen olayda, hasta getiren bir kişi, aracını servisin girişine park edip içeri girdi.

Ambulansların buraya yanaştığını ve acil servisin önünün kapatılmamasını isteyen özel güvenlik görevlisi de hasta yakınını uyararak "hastanı indir, sonra aracını çek" ikazda bulundu. Ancak hasta yakını aracını çekmemekte ısrar edince ortam gerildi.

Hasta yakını, kendisine kötü davrandığını öne sürdüğü özel güvenlik görevlisine acilde tekme atınca o anlar kameraya yansıdı. Özel güvenlikçi dayak yemekten arkadaşları vepolis memuru tarafından kurtarılırken, acilde tekme atan hasta yakını ise bir süreliğine gözaltına alındıktan sonra serbest bırakıldı. Hasta yakını ile ilgili soruşturma sürdürülüyor.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık