Özel güvenlik görevlisi, kadın yolcuya zor anlar yaşattı

Büyükşehir Belediyene ait 72 Nolu Toplu Taşıma Otobüsünde alkollü olduğu iddia edilen özel güvenlik görevlisi kadın yolcuya zor anlar yaşattı.

Özel güvenlik görevlisi, kadın yolcuya zor anlar yaşattı
  • 07 Ağustos 2023, Pazartesi 18:32

Şanlıurfa Eğitim Araştırma Hastanesinde güvenlik görevlisi olarak çalıştığı ileri sürülen bir şahıs, sabah saatlerinde Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesinin 72 nolu Toplu Taşıma Otobüsüne bindi.

Alkollü olduğu iddia edilen özel güvenlik görevlisinn ayakta durmakta zorlandığı görüldü. Özel güvenlik görevlisi elindeki telefonla bir ara  "Alo, polis mi?" şeklinde bir konuşma gerçekleştirdi. Bu sırada elindeki telefonu yere düşürdü. Daha sonra otobüste baş koltuğa oturdu. Oturduğu yerde bile dengesini korumakta zorlanan özel güvenlik görevlisi yan tarafında oturan kabdın yolcunun yanına gitti,  elinden telefonunu çekip almaya çalıştı. Karşılıklı tartışmanın yaşanmasına diğer yolcular  müdehale etti. O anları bir başka yolcu ise cep telefonu ile kayda aldı.

Haber link 

https://youtu.be/kccBabI6nIs

HABERE AİT VIDEO


Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık