Bebek kaçırma tatbikatında Özel güvenlik görevlisi sürüklendi

Erbaa Devlet Hastanesi'nde düzenlenen bebek kaçırma tatbikatında güvenlik görevlisi, otomobilin camından içeri girerek yaklaşık 30 metre sürüklendi.

Bebek kaçırma tatbikatında Özel güvenlik görevlisi sürüklendi
  • 20 Ekim 2023, Cuma 20:28

O anlar kameralara yansıdı.TOKAT'ın Erbaa ilçesinde hastanede düzenlenen tatbikatta senaryo gereği otomobille kaçırılan bebeği kurtarmak isterken aracın camından içeri giren güvenlik görevlisi yaklaşık 30 metre sürüklendi. O anlar kameralara yansıdı.

Erbaa Devlet Hastanesi sağlık çalışanları, güvenlik görevlileri ve vatandaşların katıldığı pembe kod yani bebek kaçırma tatbikatı yaptı. Tatbikatta sağlık çalışanları, vatandaşlar ve güvenlik görevlileri rol aldı. Senaryo gereği oyuncak bebek çocuk servisine giren bir kişi tarafından kaçırıldı. Sağlık görevlileri tarafından pembe kod adı verilen acil durum uygulamasına geçildi. Güvenlik görevlileri tarafından bebeği kaçıran kişinin bulunmasına yönelik çalışma başlatıldı. Tatbikatta çekilen ve hastanenin sosyal medya hesabından yayımlanan görüntülerde bebeği kaçıran kişinin hastane bahçesinde bir otomobile binmesi arkasından koşan güvenlik görevlisinin otomobilin sürücü camından içeri girmesi, bu sırada gaza basan sürücünün güvenlik görevlisini yaklaşık 30 metre sürüklemesi ardından da durması yer alıyor.

 

HABERE AİT VIDEO


Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık