İGA Güvenlik Hizmetleri A.Ş. güvenlik hizmetlerinde C Ruhsatı almaya hak kazandı

İGA Güvenlik Hizmetleri A.Ş. güvenlik hizmetlerinde yeni bir aşama kaydederek C Ruhsatı almaya hak kazandı. Bu sertifikayla, İGA İstanbul Havalimanı’nda faaliyet gösteren tüm uçakların özel güvenlik ve denetim ihtiyaçları en yüksek standartlarda karşılanabilecek.

İGA Güvenlik Hizmetleri A.Ş. güvenlik hizmetlerinde  C Ruhsatı almaya hak kazandı
  • 08 Ocak 2024, Pazartesi 16:53

İGA Güvenlik Hizmetleri A.Ş., Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürlüğü (DHMİ) tarafından “Uçak Özel Güvenlik Hizmet ve Denetimi” faaliyetleri için özel bir ruhsat almayı başardı. Ülke genelinde, 5188 sayılı yasa kapsamında fiziki güvenlik hizmetleri sunma yetkisi bulunan İGA Güvenlik Hizmetleri A.Ş, SHY 22 – Havalimanları Yer Hizmetleri Yönetmeliği” kapsamındaki C Ruhsatı (CDIŞ.546) ile havayolu firmalarının uçaklarına yönelik her türlü güvenlik hizmetini sağlayabilecek. Aynı zamanda İGA Güvenlik A.Ş, Havalimanı’nda faaliyet gösteren havayolu kuruluşlarının uçaklarına yönelik güvenlik hizmetleri kapsamında da yetkilendirilmiş oldu.

Havayolu kuruluşlarının talepleri doğrultusunda İGA Güvenlik’in sunabileceği hizmetler arasında; belge inceleme (kimlik, pasaport, vize belgelerinin incelenmesi), uçak güvenliği (uçağa erişimin kontrol altına alınması), kargo güvenliği ve kargonun uçağa erişiminde ve yüklenmesinde refakat, ikram güvenliği, ikramların uçağa erişimine ve yüklenmesine refakat, uçak temizlik personeline refakat, uçak altı bagajının yüklenmesine yönelik refakat, yolcuların silah transferlerinin sağlanması ve benzeri hizmetler bulunuyor.

Havacılık güvenliğinde yeni bir sayfa açmayı hedefleyen İGA Güvenlik, uçak özel güvenlik hizmet ve denetimlerini sağlamak üzere alt yapısını en son teknolojik ekipmanlarla destekleyerek hizmet verecek.

HABERE AİT VIDEO


Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık