İmamoğlu'yla tartışan gencin çalıştığı yerin sahibi, İBB şirketi yöneticisinin kardeşi çıktı

İmamoğlu'yla tartışan gencin, çalıştığı pizza dükkanı sahibinin kardeşi, İstanbul Büyükşehir Belediyesi şirketi olan Boğaziçi Yönetim A.Ş.'de Halkla İlişkiler Bölümü'nde görevli Cabir Keskin olduğu ortaya çıktı.

İmamoğlu'yla tartışan gencin çalıştığı yerin sahibi, İBB şirketi yöneticisinin kardeşi çıktı
  • 30 Mayıs 2019, Perşembe 3:20

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkan adayı Ekrem İmamoğlu'nun esnaf ziyareti sırasında kendisiyle tartışan gencin çalıştığı pizzacının Kiptaş Konutları'nda olduğu ve bu konutların İBB şirketi olan Boğaziçi Yönetim A.Ş. tarafından idare edildiği, pizzacının sahibinin kardeşinin ise Boğaziçi Yönetim A.Ş. Halkla İlişkiler Bölümü'nde görevli Cabir Keskin olduğu ortaya çıktı.

Gazeteci Metin Cihan, Ekrem İmamoğlu'nun Twitter'daki "Birileri bizi bölmeye, kutuplaştırmaya çalışsa da biz birlik olmaya, el ele gönül gönüle olmaya devam edeceğiz. Yeter ki; birbirimizi dinleyelim, anlayalım. Kötülüğün kimseye seçim kazandırmadığını 23 Haziran’da bir kez daha göreceğiz" paylaşımına "CHP’nin İstanbul adayı kendisini eleştiren kardeşime 'Hiçbir şey bilmiyorsun, ukalalık yapma, yazık sana' diyerek cevap vermiş. Üstüne bir de tokat atmaya çalışmış.. Şu hareketlere, üsluba bakın.. Asıl size yazık.." diyerek karşılık veren kişinin, olayın geçtiği yerin sahibinin kardeşi olduğu, kardeşinin ise İBB'ye bağlı idari işleri yürüten Boğaziçi Yönetim A.Ş.'nin Halka İlişkiler Bölümü'nde görevli Cabir Keskin olduğunu ortaya çıkardı.

Metin Cihan'ın sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda, "Cabir bey, olayın geçtiği pizzacıyı merak ederek kısa bir araştırma yaptım. Aşağıda yanlış bilgi varsa lütfen düzeltin. Pizzacı sizin. Dükkan kiptaş bloklarında. Blokların idaresi Boğaziçi Yönetim A.Ş.'de. Bu bir İBB şirketi ve siz şirketin halkla ilişkiler müdürlüğündesiniz" ifadelerine yer verildi. Cabir Keskin ise gazeteci Cihan'ın sorularını, "Pizza dükkanı benim değil kardeşimin" diyerek cevapladı.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık