Taşeron işçiye kadro mu geliyor, kimleri kapsıyor?

Taşeron işçiye kadro durumuyla ilgili son gelişmeler yakından takip ediliyor. Konu ile ilgili son açıklama Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin tarafından yapıldı. Peki, Taşerona kadro mu geliyor, kimleri kapsıyor? İşte detaylar.

Taşeron işçiye kadro mu geliyor, kimleri kapsıyor?
  • 30 Eylül 2022, Cuma 17:00

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, merak edilen taşeron işçiye kadro konusunda dair önemli açıklama yaptı. Bakan Bilgin, yapmış olduğu açıklamada taşeron işçilerin kadroya geçişi hakkında bilgi verdi. İşte, Bakan Bilgin'den taşeronlar için açıklamanın detayları...

TAŞERON İŞÇİYE KADRO MU GELİYOR, KİMLERİ KAPSIYOR?

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, taşeron işçilerin kamuya kadrolu geçişleriyle ilgili zamanın henüz belli olmadığını, ancak çalışmalarını tamamladıklarını söyledi. Bilgin, "Sözleşmeli personel meselesi var. Bunlar 516 bin kişinin kadro haklarına kavuşması meselesidir. Onun çalışması bitti, zaman meselesi var." dedi.

TAŞERON İŞÇİ NEDİR, KİME DENİR?

Taşeron işçiler proje bazlı işlerde belirli bir alanda uzmanlaşmış ve bağlı bulunduğu şirketten işi yaptıracak şirket tarafından tutulan işçileri kapsamaktadır.

HABERE AİT VIDEO


Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık