İstanbul Büyükşehir Belediyesi Özel Güvenlik Görevlisi alıyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden İSTGÜVEN A.Ş bünyesine kadrolu olarak 100 Özel Güvenlik Görevlisi alımı yapılacağını duyurdu.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi  Özel Güvenlik Görevlisi alıyor!
  • 05 Ekim 2022, Çarşamba 18:55

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Türkiye İş Kurumu üzerinden yeni bir iş ilanı yayınladı. İŞKUR’un kamu iş ilanları sayfasında yer alan ilana göre İBB iştirak şirketi olan İSTGÜVEN A.Ş bünyesine kadrolu olarak istihdam etmek üzere KPSS şartsız ve sınavsız 100 “Özel Güvenlik Görevlisi” alımı yapacak.

Belediye güvenlik görevlisi alımı için başvuruları 03-07 Ekim 2022 tarihleri arasında aşağıda verilen adres üzerinden gerçekleştirilecektir. Bu ilanda herhangi bir yaş şartı belirtilmemiş olup, her yaş grubundan aday başvuru sağlayabilecektir. Alınacak güvenlik personelleri İBB İSTGÜVEN kadrosunda daimi olarak görevlendirileceklerdir.

 

İSTGÜVEN, güvenlik görevlisi alımı iş başvuruları İBB kariyer sayfası “kariyer.ibb.istanbul/Genel Başvuru” üzerinden online şeklinde yapılacak olup, açılan sayfada yer alan başvuru formunu eksiksiz doldurmanız gerekmektedir. Adayların aşağıda verilen şartlara haiz olmaları gerekmektedir. İşte detaylar…

 

BAŞVURU ŞARTLARI

5188 Sayılı Özel Güvenlik Hizmetine dair kanun 10.maddesindeki belirtilen şartlara haiz olmak,

Valilik onaylı Silahlı /Silahsız Özel Güvenlik kimlik kartına sahip olmak,

En az 1 yıl deneyim sahibi olan Kadın,

Erkek adaylar.

BAŞVURU İÇİN GEREKLİ BELGELER

Başvurular yukarıda belirtilen Web sitesine özgeçmişin oluşturulması ile tamamlanmış olacaktır. Başvuru esnasında belge istenmeyecektir. Mülakat sonrası gerekli bilgi ve belgeler talep edilecektir.

 

HABERE AİT VIDEO


Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık