İşe gitmeyince acı gerçek ortaya çıktı

Tekirdağ Çorlu’da işe gitmemesi üzerine haber alınamayan 52 yaşındaki özel güvenlik görevlisi, bir gün sonra evinde ölü bulundu.

İşe gitmeyince acı gerçek ortaya çıktı
  • 28 Eylül 2022, Çarşamba 19:00

Olay, Cemaliye Mahallesi Efe Sokak üzerinde meydana geldi. 52 yaşındaki Özel Güvenlik Görevlisi Arslan Vurgun, 26 Eylül Pazartesi günü işe gitmemesi üzerine telefonla arandı. İş yeri sahipleri tarafından defalarca telefonla aranan Vurgun’a ulaşılamaması üzerine evine gidildi. Zile basılmasına rağmen cevap gelmemesi üzerine olay yerine çağrılan polis, itfaiye ve sağlık ekipleri içeri girdi.Tek başına yaşadığı evde yatağında hareketsiz vaziyette bulunan Arslan Vurgun’un hayatını kaybettiği belirlendi. Savcı ve polisin yaptığı incelemelerin ardından 52 yaşındaki adamın cenazesi otopsi için adli tıp kurumuna sevk edildi.

Öte yandan mahalle sakinleri, Arslan Vurgun’u iyi birisi olarak tanıdıklarını ve hayatını kaybetmesine üzüntü duyduklarını ifade etti.

HABERE AİT VIDEO


Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık