Mesai bitiminde matkabı dışarıda unutan işçi işten atıldı

Gebze'de, Zeray İnşaat'a taşeron işçi sağlayan BMT firmasında çalışan Mevlüt Bağırmaz, mesai bitiminde matkabı dışarıda unuttuğu için işten atıldı.

Mesai bitiminde matkabı dışarıda unutan işçi işten atıldı
  • 21 Temmuz 2021, Çarşamba 12:32

Gebze'nin Mutlukent Mahallesi’nde yaklaşık 1 yıldır faaliyeti süren konut inşaatında çalışan İşçi Mevlüt Bağırmaz, mesai bitiminde matkabı dışarıda unuttuğu için işten atıldı.

Zeray İnşaat'a taşeron işçi sağlayan BMT firmasında çalışan iki işçi, mesai bitiminde dışarıda unuttukları matkap yüzünden işten atıldı.

"ÇIKIŞ KAĞITLARI İŞE GİRİŞTE İMZALATILDI"

BMT patronunun polis tehdidiyle işten attığı işçilerden biri patron ile görüşmesi sonrası iş başı yaptı. İnşaatta 20 gündür çalışan Mevlüt Bağırmaz'a ise işten çıkış kağıtları işe başlamadan önce imzalatıldı. Bağırmaz, "İşe girerken bize çıkış kağıtlarımızı imzalattılar. Sonrasında başlarına dert olmayalım diye mi böyle bir şey yaptılar anlamadık ama biz de işe mecbur olduğumuz için imzaladık. Şimdi de bir söz ile işimizden olduk. Diğer arkadaşlarımız yarın bir gün kendi başlarına da bu gibi bir olay gelecek diye tedirgin" dedi.Çalışma koşullarını da değerlendiren Bağırmaz, "Şantiyede Kovid-19 önlemine dair yazılar olmasına karşın ne kadar lafta kaldığını görüyorduk. Küçücük bir koğuşta 8 kişi kalıyoruz. Daracık koridorlar, tuvalet ve yıkanma yerlerimiz hijyenden mahrumdu. Hastalandığımızda doktor olmuyor, kendi imkanlarımızla doktora gidersek gidiyorduk" diye konuştu.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık