Bağımsız Maden İş Genel Başkanı Tahir Çetin ve sendika üyesi Ali Faik İnter son yolculuğuna uğurlanıyor

Ankara'dan dönüş yolunda hayatını kaybeden Bağımsız Maden İş Genel Başkanı Tahir çetin ve sendika üyesi Ali Faik İnter, Kınık'ta son yolculuğuna uğurlanıyor.

Bağımsız Maden İş Genel Başkanı Tahir Çetin ve sendika üyesi Ali Faik İnter son yolculuğuna uğurlanıyor
  • 21 Temmuz 2021, Çarşamba 12:37

Patronlar tarafından yıllardır ödenmeyen tazminat hakları için gittikleri Ankara'dan dönüş yolunda geçirdikleri trafik kazasında hayatını kaybeden Bağımsız Maden İş Sendikası Genel Başkanı Tahir Çetin ve maden işçisi Ali Faik İnter, İzmir'in Kınık ilçesinde düzenlenen törenle son yolculuğuna uğurlanıyor.

Kınık'taki cenaze töreni öncesi Bağımsız Maden İş Sendikası'nın Manisa'nın Soma ilçesinde bulunan genel merkezi önünde de tören düzenlendi. Törene CHP'li Özgür Özel ve HDP'li Musa Piroğlu'nun yanı sıra pek çok siyasi parti, sendika ve sivil toplum örgütü temsilcileri katıldı. 

HABERE AİT VIDEO


Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık