Sendika 108 odalı otelini açtı

Türk-İş’e bağlı Çimse - İş Sendikası Alanya'da otel açtı.

Sendika 108 odalı otelini açtı
  • 12 Mart 2020, Perşembe 18:57

Türk-İş’e bağlı Çimse - İş Sendikası Okurcalar Mahallesi’nde bulunan devre mülklerinin yanında The Marilis Hill Resort Otel adıyla lüks bir turistik tesisi hizmete açtı. Çimse-İş Sendika Genel Başkanı Zekeriya Nazlım, açılışta coşkulu kalabalığa konuşurken yeni yatırımlar yapılacağına da işaret etti. Otelde toplam 108 adet oda yer alıyor.

Alanya'da uzun yıllardır devre mülk olarak turizme dolaylı hizmet veren Çimtur Sitesi’nin sahibi Çimse-İş öz kaynakları ile Marilis Hill Resort Otel’i hizmete açtı. Çimse-İş Sendika Genel Başkanı Zekeriya Nazlım açtıkları otelin hem üyelerine hem de Alanya ve turizm camiasına hayırlı olmasını diledi.

Türk- İş Genel Başkanı Ergün Atalay ise rahatsızlığı nedeniyle katılamadığı toplantıya telefon ile bağlanarak tebrik etti. Genel Başkan Atalay, “Eskiden otellerin önünden geçmeye bile tedirgin olurken, şimdi otel açıyoruz” diyerek yapılan yatırımın önemine vurgu yaptı.(Yeni Alanya)

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık