Marmaray Özel Güvenlik corona ‘ya takıldı

Marmaray Güvenlik – görevlileri bilindiği üzere güvenlik iş sendikasının geçmişte yaptığı sendikal hatalardan dolayı mağdur olan TCDD ve YHT (yüksek hızlı tren) çalışan personellerden bazıları öz iş sendikasının yaptığı toplu sözleşmeden yararlanamadığı ve bu kişilerin mağduriyeti maddi olarak yaklaşık 2000 ile 2500 yeni türk lirasına tekabül ettiği iddia edilmekte.

Marmaray Özel Güvenlik corona ‘ya takıldı
  • 13 Mart 2020, Cuma 12:15

Güvenlik iş sendikası ‘nın bu mağduriyeti gidermek adına toplu sözleşmeden yararlanamayan güvenlik görevlilerinin maddi zararlarını bir şekilde gidereceğini beyan etmesi ve bunun için mart ayının 15 ile 16 gibi TCDD ve YHT personelleri ile yapacağı toplantı askıya alındığı iddia ediliyor. iddialara göre bu toplantı kapsamında mağdur olan güvenlik görevlilerine 1000 yeni türk lirası gibi bir ücret sendika tarafından ödeneceğini bekleyen özel güvenlik görevlilerine gün içerisinde güvenlik iş sendikası mesaj ile bilgilendirme yaptı

Marmaray Güvenlik

TCDD Güvenlik görevlilerine atılan mesaj ile bilgilendirme

Güvenlik iş sendikasının marmaray çalışanlarına bugun attıgı mesajda

DEGERLI MARMARAY ÇALISANI ÜYELERIMIZ, DÜNYADA HIZLA YAYILAN VE KÜRESEL BIR SORUN HALINE GELEN CORONA VIRÜSÜNE (COVID-19) ILISKIN BUGÜN CUMHURBASKANLIGI KABINESI MALUMUNUZ OKULLARI TATIL ETMIS VE SPOR MÜSABAKALARININ ISE NISAN SONUNA KADAR SEYIRCISIZ OYNANMASINA KARAR VERMISTIR. BIZLERDE ALINAN ÖNLEMLERI GÖZ ÖNÜNDE BULUNDURARAK MILLETIMIZIN VE SIZ DEGERLI ÜYELERIMIZIN BEKASI IÇIN 14-15 MART TARIHLERINDE GERÇEKLESTIRECEGIMIZ EGITIM TOPLANTISINI IPTAL ETTIGIMIZI ÜZÜLEREK BILDIRIRIZ.

Marmaray Güvenlik

corona virüs dolayısıyla toplantının iptal edileceğini duyurması üzerine, marmaray çalışanlarından bazıları iddialara göre, genel başkan reklam yapmak için sağda solda resim cekınırken corona virüs akıllarına gelmiyor biz toplantı yapacağımızda bu virüs tehlikeli hale geldi ? söylemlerinin yogunlaştıgı belirtiliyor. Atılan mesajda ileriye yönelik bir tarih verilmemesi de marmaray çalışanlarının uzun bir süre daha beklemeleri devam edecek mi bilinmiyor. özel güvenlik haber olarak marmaray güvenlik görevlileri ile yakında bir görüşme sağlayarak mikrofon tutacağız.

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık