Türkiye’nin ilk sakal yarışmasına başvurular uzatıldı

Ünlü kuaför Özcan Tekcan’ın yanı sıra dijital medya danışmanı ve yazar Oğuzhan Saruhan ve 2016 İsveç sakal yarışması şampiyonu Mehmet Gökcek'in jüri üyeleri arasında bulunduğu "Sakal Star Türkiye" yarışması için başvuru süresi uzatıldı. Türkiye’nin en tarz sakallarının seçileceği ve sakal bakımıyla ilgili tüm ihtiyaçları karşılayan e-ticaret platformu Sakalbaba.com tarafından organize edilen yarışmaya başvurular, 13 Haziran 2021 tarihine kadar kabul edilecek.

Türkiye’nin ilk sakal yarışmasına başvurular uzatıldı
  • 27 Mayıs 2021, Perşembe 13:41

Başvurular online olarak devam ediyor

Tüm Türkiye’den başvuruların kabul edildiği ve Türkiye’de ilk kez gerçekleştirilen yarışmaya başvurular www.sakalbaba.com sitesinden ve yarışma için belirlenen koşullar esas alınarak yapılabiliyor. Yarışma finaline kalan ve jüri tarafından birinci, ikinci ve üçüncü olarak seçilecek 3 katılımcının yanı sıra 1 katılımcı da Onur Ödülü’ne layık görülecek.

Yarışmanın ödülleri açıklandı

Yarışma kapsamında birinciye 5.000 TL para ödülü + 1.000 TL değerinde Sakalbaba.com’da kullanabileceği hediye çeki, ikinciye 2.500 TL para ödülü + 750 TL değerinde Sakalbaba.com’da kullanabileceği hediye çeki, üçüncüye 1.500 TL para ödülü + 500 TL değerinde Sakalbaba.com’da kullanabileceği hediye çeki sunulacak. Onur Ödülü’nü kazanan isim ise, Sakalbaba.com’da kullanabileceği 1.000 TL değerindeki hediye çekinin sahibi olacak.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık