Silivri'de Baltalı Özel Güvenlik Görevlisi , Arkadaşını Parçalara Böldü!

İstanbul'da Şok Eden Vuku! Silivri'de Baltalı Özel Güvenlik Görevlisi , Arkadaşını Parçalara Böldü! Silivri'de inşaat durumunda olan bir benzinlikte güvenlik görevlisi olarak çalışan bir cani, GECE ilerleyen saatlerde yanına ziyaretine gelen bir arkadaşını baltayla parçalara bölüp,üstüne de sigara yakıp sonrasında teslim oldu.

Silivri'de Baltalı Özel Güvenlik Görevlisi , Arkadaşını Parçalara Böldü!
  • 22 Nisan 2015, Çarşamba 8:55

Silivri'de inşaat durumunda olan bir benzinlikte güvenlik görevlisi olarak çalışan bir cani, GECE ilerleyen saatlerde yanına ziyaretine gelen bir arkadaşını baltayla parçalara bölüp,üstüne de sigara yakıp sonrasında teslim oldu.

Olay, Silivri ilçesi Gümüşyaka Mahallesi'nde inşaatı devam eden akaryakıt istasyonunda meydana geldi. İddiaya göre, Serkan Uygur (42) dün gece benzinlikte gece bekçisi olarak çalışan arkadaşı Sebahattin G.'nin yanına gitti. Alkol aldığı iddia edilen iki arkadaş arasında henüz bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı. Kavgaya dönüşen tartışma sonunda Sebahattin G., arkadaşını bıçaklayarak öldürdü. Sebahattin G., daha sonra eline bir balta alarak cesedi parçalara ayırdı.

SUÇUNU İTİRAF ETTİ.

Sebahattin G., sabah güneşin doğması ile jandarmayı arayarak arkadaşını keserek öldürdüğünü söyledi. Bunun üzerine olay yerine gelen jandarma ekipleri, Sebahattin G.'yi parçalanmış cesedin başında sigara içerken buldu. Cumhuriyet savcısının ve jandarmanın yaptığı incelemenin ardından Serkan Uygur'un cesedi İstanbul Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı. Gözaltına alınan Sebahattin G.'nin ise jandarmadaki sorgusu sürüyor.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık