Polisin afişi indirmesini istediği Özel güvenlik görevlisi, Sen bana emir veremezsin

Polisin afişi indirmesini istediği  Özel güvenlik görevlisi, Sen bana emir veremezsin
  • 12 Mart 2015, Perşembe 9:10

BERKİN ELVAN İÇİN LİSE BAHÇESİNDEKİ KALE DİREĞİNE BEZ AFİŞ ASTILAR

ANTALYA'da kendilerini 'Devrimci Liseliler' diye adlandıran 10 öğrenci, okul bahçesindeki kale direğine, 'Berkin için bu okulda boykot var' yazılı bez afiş astı. Polisin afişi indirmesini istediği özel güvenlik görevlisi, "Sen bana emir veremezsin"...

ANTALYA'da kendilerini 'Devrimci Liseliler' diye adlandıran 10 öğrenci, okul bahçesindeki kale direğine, 'Berkin için bu okulda boykot var' yazılı bez afiş astı. Polisin afişi indirmesini istediği özel güvenlik görevlisi, "Sen bana emir veremezsin" diye tepki gösterince, devreye giren öğretmen afişi indirtti.

Çağlayan Anadolu Lisesi bahçesinde bir araya gelen Devrimci Liseliler grubu üyesi 10 öğrenci, öğle saatlerinde okulun bahçesindeki kale direğine kırmızı bez afiş astı. Üzerinde, 'Berkin için bu okulda boykot var' yazılı afişin kale direğinden indirilmesini isteyen polis, okulun özel güvenlik görevlisinden müdahale etmesini istedi. Polisin kendisine emir veremeyeceğini ifade eden özel güvenlik görevlisi, "Siz bana talimat veremezsiniz. İndirmek istiyorsanız gidin kendiniz indirin" dedi.

Bunun üzerine polis, okuldaki nöbetçi öğretmenden afişi indirmesini istedi. Öğrencilerle konuşan nöbetçi öğretmen, afişi indirdi.Berkin Elvan 18'inde bir fidan' diye slogan atan öğrenciler, daha sonra dağıldı.DHA

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık