özel güvenlik kimliği yenilemesi için dilekçe ve gerekli belgeler

YENİLEME İÇİN İSTENEN BELGELER

özel güvenlik kimliği yenilemesi için dilekçe ve gerekli belgeler
  • 15 Haziran 2014, Pazar 10:31

YENİLEME İÇİN İSTENEN BELGELER

1- Dilekçe.

(Dilekçe üzerinde mutlaka adres, ev telefonu ve cep telefon numaraları yazılacaktır.)

2- Yenileme Eğitim Sertifikasının aslı ve fotokopisi.

3- İki adet güvenlik soruşturması ve arşiv araştırması formu.

(1 asıl 1 fotokopi) NOT: Arşiv araştırma formu bilgisayar ortamında veya daktilo ile doldurulacaktır ve muhtardan onaylatılacak.

4- Üzerinde TC kimlik numarası bulunan nüfus cüzdanı, Ehliyet vb. resmi kimlik fotokopisi.

(2 Adet)

5- Kan grubunu gösterir belge fotokopisi. (Ögg Kimlik Kartı, Ehliyet olabilir)

6- Son altı ay içinde çekilmiş iki adet vesikalık fotoğraf. (4.5X6 cm Ebadında)

NOT: Vesikalık fotoğraflar kılık kıyafet yönetmeliğine uygun kıyafetle ön cepheden çekilmiş arka fon beyaz olacaktır.(Erkekler için sakalsız ve kravatlı olması gerekmektedir.)


7- Özel Güvenlik Kimlik Kartı Fotokopisi

8- Varsa Parmak izi verenlere ait “Parmak izi Ve Fotoğraf Kayıt Formunun fotokopisi (Yoksa evrak tesliminde alacaklar)

(2008 Kasım ayından sonra ehliyet, pasaport ve silah ruhsatı almak için dijital ortamda parmak izi verenler tekrar parmak izi vermemeleri için almış oldukları belge fotokopisi(ehliyet, pasaport ve silah ruhsatı)veya parmak izi çıktılarından bir nüsha getireceklerdir.)

9- Cumhuriyet Savcılığından yada www.turkiye.gov.tr internet sitesinde e-devlet şifresiyle alınan Adli Sicil Kaydı. (KONUSU : RESMİ KURUM İÇİN SİLAH RUHSATI ALMAK ÜZERE)

 


kısa olarak

Özel Güvenlik Şubeye teslim edilecek evraklar: (Yenileme Eğitimi Sertifikası alanlar)

1. Dilekçe

2. Arşiv araştırma formu (2 Adet) imzalı ve fotoğraflı, TC kimlik numarası bulunmalı)

3. Nüfus cüzdanı fotokopisi

4. Özel güvenlik yenileme eğitimi sertifikası (Aslı)

5. (5) Adet vesikalık fotoğraf

6. Önceki özel güvenlik kimlik kartının fotokopisi.

NOT: Yukarıda belirtilen evrak ve dokümanların hazırlanmasında, Eğitim kurumumuz gerekli kolaylığı ve yönlendirmeyi, siz değerli kursiyerlerimize sağlamaktadır.


İSTANBUL İÇİN

http://e-randevu.iem.gov.tr/ web adresinden randevu aldıktan ve bütün evrakları hazırladıktan sonra gideceğiniz günden bir gün önce sabahtan www.iem.gov.tr adresinden e- randevu – özel güvenlik kimliği – Silahlı Kimlik Yenileme/ Silahsız Kimlik Yenileme seçeneklerinden size uygun olanı seçerek orada sorulan bilgilerin tamamını eksiksiz doldurduktan sonraTAKİP FİŞİ YAZDIR butonundan yazdırdıktan sonra hem randevu fişiniz hem de dilekçeniz bilgisayardan çıkacaktır. Takip fişindeki sıralamaya göre tek dosya içerisinde Bayrampaşa Kaymakamlık binası 2.kata elden teslim edilecektir.

Metrobüs ile gidildiğinde Bayrampaşa – Maltepe durağında inilir, merdivenlerden çıktıktan sonra yolun karşısında mezarlığın yanındaki krem renkli minibüslere bindiğinizde minibüsler sizi Kaymakamlık binasına yakın yerde indirecektir. Camekanlı 6katlı bir binadır. Sizin teslim edeceğiniz yer 2.

Katta Özel Güvenlik Şubedir. Özel Güvenlik Şube Müdürlüğüne şahsen teslim edilmesi gerekmektedir.

Müracaat evraklarının sıralaması listede belirtilen şekilde yapılarak, tek poşet dosya içerisinde teslim edilecektir.

Önemli Not: -

Arşiv araştırma formu bilgisayar ortamında veya daktilo ile doldurulacaktır -Vesikalık fotoğraflar kılık kıyafet yönetmeliğine uygun kıyafetle ön cepheden çekilmiş olacaktır.(Erkekler için sakalsız ve kravatlı olması gerekmektedir.) -Müracaat evraklarının sıralaması listede belirtilen şekilde yapılarak, tek poşet dosya içerisinde teslim edilecektir -Teslim edilen evraklardan birer nüsha fotokopi alınarak daha sonra şubemizden kesinlikle evrak talep edilmeyecektir.(Sağlık Raporu, Harç Makbuzu, Sertifika vb.) -2008 kasım ayından sonra ehliyet, pasaport ve silah ruhsatı almak için dijital ortamda parmak izi verenler tekrar parmak izi vermemeleri için almış oldukları belge fotokopisi (Ehliyet, Pasaport ve Silah Ruhsatı) veya Parmak İzi Çıktılarından bir nüshasını getireceklerdir. -Dilekçe üzerine mutlaka adres, ev telefonu ve cep telefon numaraları yazılacak. -Jandarma bölgesinde ikamet eden şahıslar müracaatlarını İl Jandarma Komutanlığına yapacaklardır.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık