Özel Güvenlik Görevlisi Cüneyt Çakır'a Saldırdı!

Özel Güvenlik Görevlisi Cüneyt Çakır'a Saldırdı! Trabzonspor-Galatasaray maçı sonrası hakem Cüneyt Çakır şok bir olay yaşadı!

Özel Güvenlik Görevlisi Cüneyt Çakır'a Saldırdı!
  • 23 Eylül 2015, Çarşamba 13:52

Spor Toto Süper Lig Hasan Doğan Sezonu'nun 5. haftasında Galatasaray'ın, deplasmanda Trabzonspor'u 1-0 yendiği maç sonrası hakem Cüneyt Çakır şok bir olay yaşadı.

GÜVENLİK GÖREVLİSİ ÜZERİNE YÜRÜDÜ

Hüseyin Avni Aker Stadı'ndaki müsabakada verdiği kararlar sebebiyle Bordo-Mavililer'in tepkisini çeken Çakır, karşılaşma bitiminde hakem odasına giderken, stattaki özel güvenliklerden birinin sözlü saldırısına uğradı. Güvenlik görevlisi, Cüneyt Çakır'ın üzerine de yürürken, çevredekilerin müdahalesiyle olay büyümeden engellendi. Ardından bu şahıs stat dışına çıkarıldı.

YABANCI MADDE YAĞDI

Öte yandan hakem Çakır ve yardımcıları, son düdüğün ardından içeri girerken taraftarların attığı yabancı maddelere maruz kaldı.

Trabzonspor taraftarı Denayer'in eline temas eden topta penaltı çalınmadığı için hakeme maçta yoğun tepki göstermişti.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık