Özel güvenlik görevlilerinin sorunlarının ele alındığı 'Özel Güvenlik Çalıştayı' düzenlendi.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Özel Güvenlik Sektör Meclisi'nin bir otelde gerçekleştirdiği çalıştayın açılışında konuşan TOBB Özel Güvenlik Hizmetleri Meclis Başkanı Hasan Gazi Özer, Çağlayan Adliyesi'nde şehit edilen Savcı Mehmet Selim Kiraz'ı rahmetle andığını belirterek, çalıştayın yapılmasına da bu olay nedeniyle karar verdiklerini söyledi.

Özel güvenlik görevlilerinin sorunlarının ele alındığı 'Özel Güvenlik Çalıştayı' düzenlendi.
  • 02 Temmuz 2015, Perşembe 20:42

Özer, sektörün algısının değiştirilmesi ve her olumsuzluğun sektöre yara vurmasının önüne geçebilmek amacıyla çalıştaylar sürecini başlattıklarını belirterek, burada özel güvenlik görevlilerinin çalışma koşulları ve özlük hakları, kamu kuruluşlarında özel güvenlik hizmet alımları, stadyumlarda ve spor müsabakalarında özel güvenlik hizmetleri, eğitimleri, havalimanları, deniz limanlarında, raylı sistemlerde güvenlik hizmetleri gibi konuları değerlendireceklerini kaydetti.

"Özel Güvenlik İş Yasası"nın gerekli olduğunu belirten Özer, kamu ve özel güvenlik sektörü işbirliğinin etkin olarak tesisiyle kalitenin artırılması için yapılması gerekenleri belirleyeceklerini ifade etti.

Emniyet Genel Müdürlüğü Özel Güvenlik Daire Başkanı Musa Tiyek de özel güvenlik görevlilerinin çalışmalarıyla ilgili sıkıntıların giderilmesi için teşkilatın gayret gösterdiğini belirterek, eksikliklerin tamamlanması ve yanlışlıkların düzeltilmesi yönünde atılacak adımları ele alacaklarını söyledi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık