özel güvenlik görevlileri, etten duvar ördü

özel güvenlik görevlileri, etten duvar ördü
  • 04 Mayıs 2014, Pazar 8:58

Özel güvenlik

TBMM'de yumruklu saldırıya uğrayan CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu için emniyet ve özel güvenlik görevlileri, etten duvar örmeye başladı. Yakın koruma görevlileri artırılan Kılıçdaroğlu'nun her gittiği yerde kırmızı alarm verildi

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, 8 Nisan'da TBMM'de grup toplantısına giderken, Orhan Övet adlı sabıkalının yumruklu saldırısına uğradı. Türkiye gündemine bomba gibi düşen bu saldırı, herkes tarafından kınandı. Yüzüne aldığı 4 yumruk darbesiyle gözlüğü kırılan ve gözünün altı şişen Kılıçdaroğlu, "Bizi korkutamazlar" diye açıklama yaptı. İşte o günden itibaren CHP Lideri Kılıçdaroğlu'nun korunması için kırmızı alarm verildi. Daha önce 2 koruma görevlisiyle gezen Kılıçdaroğlu'nun Ankara içinde ve dışında gittiği her programdaki yakın koruma sayısı artırıldı. ŞimdilerdeTBMM'deki Grup Toplantısı'na bile koruma ordusuyla giren Kılıçdaroğlu'nun etrafında adeta etten duvar oluşturulmaya başlandı. Gittiği yerlerin özel güvenlik görevlileri de Kılıçdaroğlu'nun korunması için görev almaya başladı.

KUŞ UÇURTMUYORLAR Kılıçdaroğlu, dün Taksim'deki Park Bosphorus Hotel'de uluslararası medya kuruluşlarının temsilcileriyle bir araya geldi. Toplantı sonrası otel önünde gazetecilere açıklama yapan Kılıçdaroğlu'nun yine etrafında koruma ordusu vardı. İstanbul Emniyeti Koruma Şube Müdürlüğü'nün uzman polisleri, Kılıçdaroğlu'nun etrafında kuş uçurtmadı.TAKVİM, sivil koruma polisi olarak 8 görevli tespit etti.Ayrıca özel güvenlik görevlileri de tetikte bekledi.

SÜRPRİZ DEĞİL Soruları cevaplayan Kılıçdaroğlu, 17 Aralık Operasyonu'nda 60 kişi hakkında "takipsizlik" kararı verilmesini değerlendirdi: "Yargıçlar değiştirildi. Dolayısıyla takipsizlik kararı verilmesini çok olağanüstü bir durum olarak görmüyorum."

TUTUKSUZ YARGILANACAKCHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na Meclis'te yumruklu saldırıda bulunan Orhan Övet'in çok sayıda sabıkası olduğu ortaya çıkmıştı. Meclis'e 3 saat önce girip Kılıçdaroğlu'nu bekleyen ve saldırıyı gerçekleştiren Övet, planı daha önce yaptığını anlatmıştı. Saldırı sonrası linç olmaktan partililerce kurtarılan Övet, mahkemede verdiği ifadede,"Saldırıyı 1 ay önce planladım. Seçimden önceki konuşmalarından rahatsız olmuştum. Kendi başıma yaptım, herhangi bir örgütle bağlantım yok" demişti. Nöbetçi hakime sevk edilen sevk edilen Övet, tutuksuz yargılanmak üzere serbest kalmıştı. Ancak başka suçtan tutuklaması olduğu için cezaevine konulmuştu.

kaynak takvim

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık