Özel Güvenlik Firması Sahibinin Katilleri Tanıdık Çıktı

İzmir'in Bayraklı İlçesi'nde, işyerinin önünde telefonla konuştuğu sırada pompalı tüfekle vurulup öldürülen özel güvenlik şirketi sahibi Fikret Tutumlu'nun katil zanlısı olan üç kişi yakalandı.

 Özel Güvenlik Firması Sahibinin Katilleri Tanıdık Çıktı
  • 04 Şubat 2015, Çarşamba 21:44

Özel Güvenlik Firması Sahibinin Katilleri Tanıdık Çıktı

Saç Dökülmesine Karşı Dünyayı Şaşırtan Türk Yöntemi!

İstanbul'dan 35 Yaşında Bir Adam Haftada 2300 TL Kazanıyor!

İzmir'in Bayraklı İlçesi'nde, işyerinin önünde telefonla konuştuğu sırada pompalı tüfekle vurulup öldürülen özel güvenlik şirketi sahibi Fikret Tutumlu'nun katil zanlısı olan üç kişi yakalandı. Zanlıların, Tutumlu'nun daha önce çalıştığı işyerinden arkadaşları olduğu ortaya çıktı.

Geçen 22 Kasım 2014 tarihinde, saat 17.00 sıralarında 580 Sokak numara 12 önünde meydana gelen olayda, özel güvenlik şirketi sahibi Fikret Tutumlu, işyerinden çıkıp telefonla görüştüğü sırada, pompalı tüfekle vuruldu. Vücuduna isabet eden saçmalarla ağır yaralanan Tutumlu, kaldırıldığı Ege Üniversitesi Hastanesi'nde hayatını kaybetti. Cinayetten sonra çevredeki güvenlik kameraları kayıtlarında, Tutumlu'nun işyerinden çıkması ve bu sırada otomobilin arkasına gizlenen bir kişinin ateş ederek hızla uzaklaşması yer aldı.

Olayla ilgili inceleme yapan polis, bu kayıtlardan zanlıların kaçtığı otomobilin plakasını tespit etti. Kiralık olan otomobili alan kişilerin kimlikleri de buradan saptandı. Aranmaya başlanan zanlılardan O.A. (38) İzmir'de, T.A. (35) ve M.T. (34) ise Söke'de yakalandı. Zanlıların, daha önce aynı firmada çalışan Fikret Tutumlu ile aralarında husumet olduğu için cinayeti işledikleri belirlendi. Üç zanlı, gönderildikleri adliyede tutuklandı. - İzmir

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık