KYK ÖZEL GÜVENLİK GÖREVLİLERİNE TERÖR SEMİNERİ

Erzurum Atatürk Üniversitesi yerleşkesinde bulunan Kredi Yurtlar Kurumu’nda (KYK) görev yapan özel güvenlik görevlilerine terör konusunda seminer verildi

KYK ÖZEL GÜVENLİK GÖREVLİLERİNE TERÖR SEMİNERİ
  • 16 Eylül 2015, Çarşamba 21:16

Atatürk Üniversitesi Tarih Bölümü Öğretim Üyesi Savaş Eğilmez, özel güvenlik görevlilerini terör konusunda bilgilendirdi. KYK Salonunda düzenlenen seminere özel güvenlik görevlileri katıldı. Terörün birçok ülke için tehlike oluşturduğunu ifade eden Eğilmez, “Terör çok eski medeniyetlerde doğmuş günümüz dünyasında da çeşitli unsurlarla devam ediyor. Türkiye terörle mücadelesini her aşamada sürdürüyor. Sizlerde üzerinizde taşıdığınız üniformanın ağırlığını bilerek görevinizi layıkıyla yerine getirmelisiniz. Yurtların güvenliği sizlerden soruluyor. Terör konusunda da bilgili olmak zorundasınız.” dedi.

Yaklaşık 1 saat süren seminerde slayt gösterisi eşliğinde sunumlar yapan Atatürk Üniversitesi Tarih Bölümü Öğretim Üyesi Savaş Eğilmez, “Ülkemiz bulunduğu coğrafi konum itibariyle de birçok komşu devletin hassas noktasında bulunuyor. Dış güçler terörü alevlendirerek kandan para kazanmaya çalışıyorlar. Terör konusunda herkesin üzerine düşen vazifeyi yerine getirerek dikkatli olması gerekmektedir.” diye konuştu.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık