Hakkari Şemdinli Şehidi Törenle Memleketine Uğurlandı

Hakkari'nin Şemdinli İlçesi'ndeki Tekeli Tabur Komutanlığı'na PKK'lı teröristlerin havanlı saldırısı sonrası çıkan çatışmada şehit olan Sözleşmeli Piyade Onbaşı Cuma Akıl Van'da yapılan törenle memleketi Gaziantep'e uğurlandı.

Hakkari Şemdinli Şehidi Törenle Memleketine Uğurlandı
  • 24 Mayıs 2016, Salı 10:17

Hakkari'nin Şemdinli İlçesi'ndeki Tekeli Tabur Komutanlığı'na PKK'lı teröristlerin havanlı saldırısı sonrası çıkan çatışmada şehit olan Sözleşmeli Piyade Onbaşı Cuma Akıl Van'da yapılan törenle memleketi Gaziantep'e uğurlandı. Van'daki Jandarma Pilot Yarbay Yusuf Turgut Kışlası Helikopter Filo Komutanlığı'nda yapılan törene, Van Valisi İbrahim Taşyapan, Jandarma Asayiş Kolordu Komutanı Korgeneral Metin Temel, 6'ncı Hudut Alay Komutanı Albay Ali Yalçın, kurum amirleri asker ve polisler katıldı. Tören saygı duruşu ve şehidin öz geçmişinin okunmasıyla başladı. Daha sonra İl Müftüsü Nimetullah Arvas dua okudu. Duanın ardından şehit Sözleşmeli Piyade Onbaşı Cuma Akıl'ın Türk Bayrağı'na sarılı tabutu bir süre tören mangasının omuzlarında taşınarak memleketi Gaziantep'e gönderilmek üzere uçağa bırakıldı.

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık