GÜVENLİK ŞİRKETİ TARAFINDAN ADAM BAŞI 500 TL İSTEDİM

GÜVENLİK ŞİRKETİ TARAFINDAN ADAM BAŞI 500 TL İSTEDİM
  • 17 Ağustos 2014, Pazar 17:34

Şanlıurfa Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliğinde çalışan Özel Güvenlik Görevlilerinden iddiaya göre İhaleyi alan Güvenlik Şirketi tarafından adam başı 500 tl para alındığı ve Özel Güvenlik Görevlilerinin bu parayı vermek istemediği ,Güvenlik Şirketinin ise vermeyenleri çalıştırmayacağım dediği iddia edildi.

yaptığı araştırmalarda para toplanma olayının bazı kaynaklar tarafından doğrulandığını ve olayın Özel Güvenlik Görevlilerinin işimizden oluruz korkusuyla 500 tl parayı verdiğini ve bu konu hakkında Şanlıurfa Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliğinin acil açıklama yapması gerektiğini ve Özel Güvenlik Görevlilerinin korkmadan savcılığa başvurmalarını ve ayrıca Özel Güvenliklerin Sendikası Güvenlik İş Sendikasının da konuyla ilgilendiğini,ayrıca en trajik durumun ise Şanlıurfa’nın Milletvekili Çalışma Bakanı Faruk Çelik’in seçildiği bölge’de bu durumun yaşanmasının akıllarda soru işareti bıraktığını,artık Özel Güvenlik Görevlilerinin bu tür konularda hiç çekinmeden ALO SGK 170’i aramalarını ve gerekli ön şikayeti yapmalarını belirtti.

Konu ile ilgili duyarsız kalmayarak Yetkilileri göreve davet eden, Güneydoğu Anadolu Dernekler Federasyonu (GÜNFİAD) Genel Başkanı Rıdvan Söylemez haber sitemize yaptığı açıklama da;Şanlıurfa Kamu Hastaneleri Genel Sekreterliği bünyesinde ki ilçe hastanelerde çalışan tüm özel güvenlikçilerden Güvenlik Şirketi kişi başı 500 TL toplamış,Şanlıurfa’nın Çalışma Bakanı ile birlikte 10 vekili var, ne valilikten, ne de siyasetçilerden çıt yok dedi.

Taşeron işçiler işten çıkarılma korkusuyla devletin gözü önünde çoluk çocuğunun rızkını rüşvet olarak veriyor,diyerek duruma tepkisini dile getirdi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 1 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık