Suriyeliler'in Kaldığı Kampta Kavga:2 ÖZEL GÜVENLİK GÖREVLİSİ . 7'si Asker 13 Yaralı

Suriyeliler'in Kaldığı Kampta Kavga:2 ÖZEL GÜVENLİK GÖREVLİSİ . 7'si Asker 13 Yaralı
  • 17 Ağustos 2014, Pazar 18:10

Mardin'in Nusaybin ilçesinde mülteci kampında kalan Suriyeliler taşlı sopalı kavgaya tutuştular. Kavgayı ayırmaya çalışan 7'si asker 2'si güvenlik görevlisi olmak üzere toplamda 13 kişi yaralandı. Yaralılar Nusaybin devlet hastanesinde tedavi altına alındı...

Bu haber 16 kez okundu. Taseronunsesi -Mardin'in Nusaybin ilçesinde mülteci kampında kalan Suriyeliler taşlı sopalı kavgaya tutuştular. Kavgayı ayırmaya çalışan 7'si asker 2'si güvenlik görevlisi olmak üzere toplamda 13 kişi yaralandı. Yaralılar Nusaybin devlet hastanesinde tedavi altına alındı...

Kampa yeni gelen Suriyeli ailelerle daha önce kampta kalan yine Suriyeli olan aileler arasındaki kavganın nedeni henüz belirlenemedi.

Nusaybin'in Akçatarla Mahallesi"ndeki kampta önce sözlü başlayan tartışma kavgaya dönüştü.

Jandarma ekiplerinin havaya ateş açarak ve biber gazı kullanarak yaptığı müdahale sonucu kavga sona erdi.

Atılan taşlar sonucu 7 asker, 2 özel güvenlik görevlisi ve 2 çocuk yaralandı. Yaralılar Nusaybin Devlet Hastanesi"nde tedavi altına alındı.

KAVGAYA KARIŞANLAR BAŞKA KAMPLARA GÖNDERİLDİ

Kavganın büyümemesi ve kampta huzurun sağlanması amacıyla Mardin merkezden çok sayıda çevik kuvvet polisi ve jandarma ekiplerinin takviye olarak Nusaybin'e sevkedildi. Kampta kavgaya karışan mülteciler gece sabaha kadar otobüslere bindirilerek ayrı ayrı kamplara gönderildiği belirtildi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık