Güvenlik görevlisi kadını başıboş köpekler paramparça ettiler

​Güvenlik görevlisi kadını başıboş köpekler paramparça ettiler Hayvan sever bir kadını başı boş köpekler parçaladılar.Eşkişehir'de Sitenin güvenlik görevlisi bir kadını başı boş bir arazide sokak köpeklerinin sürüklediğini görenler hemen polisi aradılar kadının köpekler tarafından öldürüldümü yoksa başka bir sebebden mi öldü daha belli değil. kadının neden öldüğü otopsi raporundan sonra belli olacak.

Güvenlik görevlisi kadını başıboş köpekler paramparça ettiler
  • 14 Mart 2015, Cumartesi 22:07

Hayvan sever bir kadını başı boş köpekler parçaladılar.Eşkişehir'de Sitenin güvenlik görevlisi bir kadını başı boş bir arazide sokak köpeklerinin sürüklediğini görenler hemen polisi aradılar kadının köpekler tarafından öldürüldümü yoksa başka bir sebebden mi öldü daha belli değil. kadının neden öldüğü otopsi raporundan sonra belli olacak.Güvenlik görevlisi kadını başıboş köpekler paramparça ettiler

Kadının ölümünün başıboş köpeklerin saldırması neticesi gerçekleşmiş olabileceği ihtimali üzerinde duruluyor.

GÖREVLİ 5-6 KÖPEĞİN TOPLANIP BİR ŞEY YEDİĞİNİ GÖRDÜ

Eskişehir’in Tepebaşı ilçesi Batıkent Mahallesi Binay Sokak’ta meydana gelen olay şöyle gerçekleşti. Binay Sokak’taki bir sitede güvenlik görevlisi olan ismi açıklanmayan kişi sabah işine gelirken boş arazide 5-6 köpeğin bir araya toplanıp bir şeyler yediğini gördü. Durumdan şüphelenen güvenlikçi olay yerine gittiğinde köpeklerin bir cesedi parçalamaya çalıştığını gördü. Köpekleri hemen bölgeden uzaklaştıran güvenlikçi durumu polise bildirdi.

HAYVAN SEVER BAYAN’IN CESEDİ 50 METRE SÜRÜKLENMİŞ

Olay yerine giden polis, bölgeyi güvenlik kordonuna aldı. Polis, söz konusu boş arazideki cesedin 1980 doğumlu Erinç Pütün’e ait olduğunu tespit etti. Çevrede yapılan araştırmada, kadının çantası ile giysilerine ait parçalar bulundu. Erinç Pütün’ün aynı zamanda bir hayvansever olduğu ve bölgeye gelerek zaman zaman burada yaşayan sokak köpeklerini yiyecek verdiği öğrenildi. Kadının cesedi daha sonra çağrılan ambulansla otopsi için Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi morguna kaldırıldı. Bu arada, kadının 50-60 metre civarında sürüklendiği tespit edildi.

SOKAK KÖPEKLERİNİN SALDIRDI İDDİASI ARAŞTIRILIYOR

Eskişehir İl Emniyet Müdürlüğü ise konuya ilişkin yaptığı yazılı açıklamada, Erinç Pütün’ ün cesedinin üzerinde yapılan ilk inceleme neticesi herhangi bir ateşli silah veya kesici alet yaralanması tespit edilmediğini açıkladı. Polis açıklamasında, ölümün başıboş sokak köpeklerinin saldırması neticesi gerçeklestiğinin değerlendirildiğini, ancak konuya ilişkin soruşturmanın devam ettiğini belirtti. Bu arada, bölgede başı boş köpeklerin çok olduğu ve bu köpeklerin toplanması için ilgili makamlara şikayet yapıldığına da vurgu yapıldı.

ERİNÇ’İN AİLESİNİN DOKTOR OLDUĞU BELİRLENDİ

Eskişehir’in merkez Tepebaşı ilçesi Batı Kent Mahallesi Binay Sokak’taki boş arazide vatandaşlar tarafından başında köpeklerin toplandığı sırada bir kadın cesedi bulunmuştu. Polis, yaptığı araştırmada Erinç Pütün’ün, doktor ailenin kızları olduğunu belirlendi. Erinç Pütün’ün sırt çantası da cesedin yaklaşık 500 metre ilerisindeki boş arazide bulundu. Polisler hem cesedin hem de çantanın olduğu yerde köpeklerin ayak izlerinin bulunduğunu, Erinç Pütün’ün sokak köpeklerinin saldırısı sonucu ölmüş olabileceği ihtimalinin ağır bastığını açıkladı. Pütün’ün kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için cesedi Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi morguna kaldırıldı. Pütün’ün buradaki yapılan otopsi sonucu kesin ölüm nedeninin belirleneceği kaydedildi.

Bu arada Tepebaşı Belediyesi olay mahallindeki başıboş köpekleri toplamaya başladığı öğrenildi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık