Fenalaşan Özel Güvenlik Görevlisi Öldü

Piknik dönüşü fenalaşan üniversite güvenlik görevlisi öldü Bilecik’ten piknik yapmak için İznik Gölü’ne gelen özel güvenlik görevilisi 31 yaşındaki Ali Türkol, dönüş yolunda fenalaştığı Yenişehir İlçesi’nde yaşamını yitirdi.

Fenalaşan Özel Güvenlik Görevlisi Öldü
  • 02 Ağustos 2015, Pazar 8:01

Bilecik’ten piknik yapmak için İznik Gölü’ne gelen özel güvenlik görevilisi 31 yaşındaki Ali Türkol, dönüş yolunda fenalaştığı Yenişehir İlçesi’nde yaşamını yitirdi.

Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi’nde güvenlik görevlisi olarak çalışan Ali Türkol ve arkadaşları piknik yapıp yüzmek için İznik Gölü'ne geldi. Piknik sonrası Bursa’nın Yenişehir İlçesi’ne uğrayan Ali Türkol, Heykel Meydanı’nda aniden fenalaştı. Arkadaşları tarafından Yenişehir Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Ali Türkol, yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamadı. Kalp krizi sonucu yaşamını yitirdiği sanılan Ali Türkokul’un cesedi Bursa Adli Tıp Kurumu’na kaldırıldı.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık