Bu Ülke Ramazan İçin Özel Güvenlik Kuruyor

İsmini genel olarak açlık ve gemi korsanlarıyla duyduğumuz

Bu Ülke Ramazan İçin Özel Güvenlik Kuruyor
  • 25 Haziran 2014, Çarşamba 19:54

Somali bu sefer çok başka bir konuyla gündeme geliyor. Somali'de Müslümanların oruç ibadetlerini daha güvenli bir şekilde yerine getirmesi için emniyet güçleri tarafından özel güvenlik önlemleri alındı.

Ramazan ayında başkent Mogadişu'da güvenliği sağlamak için özel birlik oluşturuldu.

Somali polisi, ramazan ayında başkent Mogadişu'da güvenliği sağlamak için özel birlik oluşturdu.

AA muhabirine konuşan polis teşkilatı sözcüsü Rubel Kasım, "Kent sakinlerinin dini ritüellerini huzur içerisinde yerine getirebilmesini sağlamak için özel birlik oluşturduk" dedi.

Söz konusu birimin Eş- Şebab Örgütünün ramazan ayında saldırılar düzenleyebileceği yönündeki istihbarat üzerine oluşturulduğunu ifade eden Kasım,"Somali Ulusal Polis Birliği, ramazan boyunca teyakkuzda olacak. Mogadişu'daki ana tesisler etrafında yoğunlaşacağız. Halkın bizimle birlik içerisinde olmasını ve faydalı gördükleri bilgileri paylaşmasını ümit ediyoruz" şeklinde konuştu.

Bu birliğin güvenliği temin etmek ve halkın ramazan ayını rahat geçirmesini sağlamak için kent merkezinde ve camilerin çevresinde konuşlanacağı ifade edildi.

Somali'nin başkenti Mogadişu'da Şebab hareketinin geçen ramazan aylarında saldırılarını arttırdığı biliniyor.,

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık