Bu defa kadın öldürdü!

ELAZIĞ’da, dün gece yarısı evine zorla giren eski kocası Berham Alp'i 12 yerinden bıçaklayan Bircan Bartın, daha sonra kocasının boğazını keserek öldürdü.

Bu defa kadın öldürdü!
  • 12 Haziran 2016, Pazar 23:29

Merkez Kültür Mahallesi, Arka Sokak No: 19'daki binanın giriş katında oturan Bircan Bartın, 1.5 yıl önce dini nikahla evlendiği ve şiddet gördüğü iddiasıyla boşandığı eski kocası Behram Alp'i, 12 yerinden bıçakladıktan sonra, boğazını keserek öldürdü. İddiaya göre dün akşam saat 23.30 sıralarında Behram Alp (42), eski karısının evine geldi. Kapıyı çalmasına rağmen karısının açmadığı kapıyı kıran Alp, içeride Bircan Bartın ile tartışarak darp etti. Mutafağa giden Bircan Alp'in, buradan aldığı ekmek bıçağı ile eski kocasını 12 yerinden bıçakladıktan sonra boğazını keserek öldürdüğü belirtildi.
Yaşanan tartışma ve kavga üzerine komşularının haber verdiği polis ve 112 sağlık ekipleri, olay yerine geldi. Yapılan incelemede Behram Alp'in olay yerinde, 12 bıçak darbesiyle yaralandıktan sonra, boğazı kesilerek öldüğü tespit edildi.

Behram Alp'ın cesedi, otopsi yapılmak üzere Fırat Üniversitesi Hastanesi Morgu'na götürülürken Bircan Bartın, gözaltına alındı. Gözaltına alınan Bircan Bartın, Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Cinayet Büro Amirliği'ndeki sorgusunun ardından bugün sabah saatlerinde savcılığa sevkedildi. Tutuklanması talebiyle nöbetçi mahkemeye sevkedilen Bartın, yapılan yargılama sonucunda tutuklanarak cezaevine konuldu.

1.5 yıl önce imam nikahıyla evlendiği Behram Alp'in kendisine şiddet uyguladığını ifadesinde dile getiren Bircan Bartın, dün akşam yaşadığı olayları da detaylı olarak anlattığı öğrenildi. Kocasının kendisine ait evin kapısını kırarak zorla içeri girdiğini ifadesinde anlatan Bircan Bartın, kocasının kendisini yine darpettiğini bu yüzden kocasını bıçakla öldürdüğünü ittiraf ettiği öğrenildi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık