Başbakan Yardımcısı Canikli'nin bankave Borsa İstanbul açıklaması

BAŞBAKAN Yardımcısı Nurettin Canikli, borsa ve bankaların açık olduğunu belirterek, "Bankalarımız ve Borsa İstanbul (BİST) normal çalışma düzeninde çalışmaya devam ediyor. Bütün sistemler açıktır, her şey normal olarak olağan seyrinde devam ediyor" dedi. Başbakan Yardımcısı Canikli, yazılı bir açıklama yaparak, bankaların ve borsa İstanbul'un normal çalışma düzeninde çalışmaya devam ettiğini duyurdu.

Başbakan Yardımcısı Canikli'nin bankave Borsa İstanbul açıklaması
  • 18 Temmuz 2016, Pazartesi 13:12

Başbakan Yardımcısı Canikli'nin açıklaması şöyle: "Bankalarımız ve Borsa İstanbul (BİST) normal çalışma düzeninde çalışmaya devam ediyor. Borsa ve Bankalarımız açıktır. İstanbul Takas ve Saklama Bankası AŞ. , Merkezi Kayıt Kuruluşu faaliyetlerine devam ediyor. ATM'ler, Kredi Kartları sistemi, İnternet Bankacılığı ve EFT sistemi açıktır ve normal faaliyetlerine devam ediyor. Kısacası bütün sistemler açıktır, her şey normal olarak olağan seyrinde devam ediyor."

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık