Zorla işe çağırdığı çalışanda koronavirüs çıktı! Koton'u polis bastı

Koton mağazasında evden çalışma kararı için işin perde arkasından ilginç bir ihmal iddiası çıktı. İddiaya göre yurt dışından gelen bir çalışan, 14 gün kuralı göz ardı edilerek zorla işe çağrıldı. Sonrasında çalışanda koronavirüs belirtileri çıkmasıyla evden çalışma kararı alındı.

Zorla işe çağırdığı çalışanda koronavirüs çıktı! Koton'u polis bastı
  • 20 Mart 2020, Cuma 14:09

Koton alışveriş mağazasında bir işçi-işveren skandalı yaşandı. Yurt dışından gelmesine rağmen işe çağrılan çalışanda korona çıktı.Koton Genel Merkezi'nin evden çalışma kararı almasının arkasında, müdürlerden birinin yurt dışından gelen bir çalışanı zorla işe çağırması olduğu öğrenildi.Genel Merkezde çalışan birinin aktardığına göre müdürlerden biri yurt dışından gelen çalışanı zorla işe çağırdı. Daha sonrasında çalışanda belirtiler görülmesi üzerine genel merkez evde çalışma kararı aldı.ÇALIŞANLAR ŞİKAYET ETTİÇalışan ihbarında "Müdürün biri yurtdışı ziyaretinden gelen çalışanı 14 gün geçmeden direkt işe çağırmış. Çalışanda belirtiler görülmeye başlanınca polisi çağırmışlar. Dün de apar topar herkesi evlerine göndererek merkez ofisi boşalttılar." ifadelerini kullandı.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık