YHT şantiyesinde korona virüs alarmı: 7 işçi karantinaya alındı

YHT şantiyesinde korona virüs alarmı: 7 işçi karantinaya alındı PCR testi için işçilerden numune alındı, bazılarına da aşılama yapıldı Kırıkkale'de Yüksek Hızlı Tren Hattı şantiyesinde taşeron bir firmada görevli korona virüs testi pozitif çıkan 7 işçi ve 2 temaslı karantinaya alındı.

YHT şantiyesinde korona virüs alarmı: 7 işçi karantinaya alındı
  • 10 Ağustos 2021, Salı 18:41

YHT şantiyesinde korona virüs alarmı: 7 işçi karantinaya alındıPCR testi için işçilerden numune alındı, bazılarına da aşılama yapıldı

KIRIKKALE - Kırıkkale'de Yüksek Hızlı Tren Hattı şantiyesinde taşeron bir firmada görevli korona virüs testi pozitif çıkan 7 işçi ve 2 temaslı karantinaya alındı. Şantiyede giriş ve çıkışlar kontrol altında tutulurken, PCR testi için işçilerden numune alındı, bazılarına da aşılama yapıldı.Kırıkkale Valiliği koordinesinde korona virüs (Covid-19) salgınının kontrol edilebilmesi için kent genelinde çalışmalar sürdürülüyor. İl Salgın Denetim Merkezi ekipleri bir taraftan Covid-19 denetimlerini yaparken bir taraftan da İl Sağlık Müdürlüğü ekipleri de aşılama çalışmalarını yürütüyor.Korona virüs (Covid-19) pozitif vaka artışının önüne geçebilmek için kentteki şantiyelerde de denetimler yapıldı.

Yahşihan ilçesinde Yüksek Hızlı Tren Hattı şantiyesinde taşeron bir firmada çalışan 7 işçinin korona virüs testi pozitif çıktı. Şantiyede giriş ve çıkışlar kontrol altında tutulurken, tedbirler üst düzeye çıkartıldı. Pozitif olan 7 işçi ve 2 temaslı özel bir pansiyonda karantinaya alındı.İl Salgın Denetim Merkezi ekipleri, şantiye amirlerini bilgilendirdi. İl Sağlık Müdürlüğü ekipleri, PCR testi için 75 işçiden numune aldı. Buradaki bazı işçilere de aşılama çalışması yapıldı.

HABERE AİT VIDEO


Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık