Taşeron işçiye müjde! Kadroya geçiş planlamaları tamamlandı!

Teşeron işçiler için müjdeli haberi Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin verdi. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, kamudaki 90 bin taşeron işçinin kadroya alınmasına dair çalışmanın tamamlandığını kamuoyuna bildirdi.

Taşeron işçiye müjde! Kadroya geçiş planlamaları tamamlandı!
  • 25 Eylül 2022, Pazar 17:22

Teşeron işçiler için müjdeli haberi Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin verdi. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, kamudaki 90 bin taşeron işçinin kadroya alınmasına dair çalışmanın tamamlandığını kamuoyuna bildirdi. Taşeron işçilerin kadrolu işçi sayılmasına yönelik gelişen bu durum Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin'im Ankara'da HAK-İş Konfederasyonunu ziyaretinin ardından öğrenildi.

90 bin sözleşmeliye kadro!

Ankara'daki ziyaretinin sonrasında gazetecilerin kendisine yönelttiği sorulara cevap veren bakanın gündeminde taşeron işçiler de vardı. Bakan Bilgin çok önceleri başlayan taşeron işçileri kadroya alma hazırlıklarının tamamlandığını ifade etti.

Taşeron işçilere müjde!  "Biz hazırlığımızı yaptık"

Bilgin konuşmasının devamında ise şunları söyledi: "Geçici işçilerimiz hala geçici işçi. Bir türlü geçmeyen bir işçilik dönemi var. Bunu çözeceğiz, bunun çözülmesi lazım. Sözleşmeli personel meselesi medyada yer aldı. Bakanlar Kurulu'nda gündeme gelmedi. Biz hazırlığımızı yaptık. 90 bin taşeron işçinin kadroya geçirilmesi çalışması tamamlandı."

HABERE AİT VIDEO


Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık