SIMO Tekstil işçileri: Her gün buradayız

İzmir'de bulunan ve Zara, Bershka, Tesco, Next, M&S, Esprit, Amazon gibi markalara ürün tedarik eden Sun Tekstil'in fasonu SIMO Tekstil işçileri mücadeleyi sürdürüyor. İşçiler, ödeme yapılana kadar hafta içi her gün fabrikanın önünde olacaklarını belirtti.

SIMO Tekstil işçileri: Her gün buradayız
  • 20 Kasım 2019, Çarşamba 10:32

İzmir'de Çiğli Atatürk Organize Sanayi Bölgesi’nde bulunan ve Zara, Bershka, M&S , Esprit, Next, Tesco, Amazon gibi markalara çalışan Sun Tekstil’in taşeronu SIMO Tekstil işçileri, maaşları ödenene kadar mücadele edeceklerini duyurdu.

 Fabrikaları SIMO Tekstil önünde direnişe başladılar. Hafta içi her gün fabrikanın önünde olacaklarını söyleyen işçiler, ödeme yapılana kadar buradan ayrılmayacaklarını belirtti.

İşçiler daha önce yaptıkları açıklamada, ödenmeyen maaşlarının, kıdem ve ihbar tazminatlarının, senelik izin ücretlerinin, fazla çalışma süreleri ve zorunlu fazla mesailerinin ödenmesini ayrıca sigorta primlerinin ödendi belgesinin verilmesini talep etmişti.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık