Sendika Başkanına Evinin Önünde Silahlı Saldırı

Bilecik'te Büro Memur-Sen Yalova Şube Başkanı Mustafa Akış, evinin önünde maskeli bir kişinin silahlı saldırısı sonucu bacaklarından vurularak yaralandı.

Sendika Başkanına Evinin Önünde Silahlı Saldırı
  • 29 Kasım 2018, Perşembe 21:28

Bilecik'in Bozüyük ilçesinde, Büro Memur-Sen Yalova Şube Başkanı Mustafa Akış (37), evinin önünde maskeli bir kişinin silahlı saldırısı sonucu bacaklarından vurularak yaralandı. Akış hastaneye kaldırılırken polis, şüphelinin yakalanması için çalışma başlattı.

SENDİKA BAŞKANI'NA EVİNİN ÖNÜNDE SİLAHLI SALDIRI

Olay, akşam saatlerinde Kasımpaşa Mahallesi 107 Sokak'ta meydana geldi. İddiaya göre, Büro Memur-Sen Yalova Şube Başkanı ve aynı zamanda Bozüyük Dernekler Büro Şefliği'nde memur olarak görev yapan Mustafa Akış, evinin önünde kimliği belirsiz, maskeli bir kişi tarafından silahlı saldırıya uğradı.

BACAKLARINDAN YARALANAN AKIŞ, HASTANEYE KALDIRILDI

Saldırganın silahından çıkan kurşunlarla bacaklarından yaralanan Akış, olay yerine çağrılan ambulansla Bozüyük Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Tedaviye alınan Mustafa Akış'ın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

POLİS, MASKELİ ŞÜPHELİNİN YAKALANMASI İÇİN ÇALIŞMA BAŞLATTI

Olayın ardından Bozüyük İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, kaçan maskeli şüphelinin yakalanması için çalışma başlattı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık