Sağlık çalışanlarına HAKARET ve SALDIRI

Kocaeli Devlet Hastanesi’nde emekli polis olduğu öğrenilen vatandaş sağlık çalışanlarına hakaret ve saldırıda bulundu

Sağlık çalışanlarına HAKARET ve SALDIRI
  • 08 Aralık 2021, Çarşamba 10:29

Kocaeli Devlet Hastanesi’ne gelen emekli polis olduğu öğrenilen vatandaş sıra beklerken önce sağlık görevlilerine ağıza alınmayacak hakaretler etti daha sonra da kendisine müdahale etmek isteyen kadın güvenlik görevlisini DARP etti.

Olaydan sonra kaçtı

Sağlık-Sen Sendikası Kocaeli Devlet Hastanesi temsilcisi Ali Coşkun’a saldıran ve ‘Dangalaksınız, Hainsiniz’ diye bağıran vatandaş daha sonra da kendisine müdahale eden Tuğba Cömert adındaki kadın özel güvenlik görevlisine saldırdı. Hastane görevlilerin müdahalesinden sonra olay yerinden kaçan, emekli polis olduğu öğrenilen vatandaşın hakaretleri ve davranışları hastaneye gelen vatandaşları da ŞOK içinde bıraktı.

Hakaretleri ve saldırıyı gerçekleştiren şahsın Başiskele İlçe Emniyet Müdürlüğü'nden emekli olan Hakan Bayuş isimli polis memuru olduğu öğrenildi.

HABERE AİT VIDEO


Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık