Kadroya Giren Taşeron İşçilere Enflasyon Farkı ve İlaveler Ne Zaman Ödenecek?

Yükselip 4/D kategorisine giren taşeronların merak ettiği bir konu var. KHK ile kadroya giren taşeron işçileri enflasyon farkı ve ilavelerin ne zaman ödeneceğini merak ediyor.

Kadroya Giren Taşeron İşçilere Enflasyon Farkı ve İlaveler Ne Zaman Ödenecek?
  • 21 Mayıs 2019, Salı 11:14

Bir üst kademeye atlayan taşeron işçileri 4/D oldu ve bu işçilere bir yapılandırmanın olacağı bildirilmişti. Taşeron işçileri bu yapılandırmanın ne zaman yapılacağını merak ediyor. Zam yapılacağı söylenen taşeron işçileri bu açıklamadan sonra zammın ne zaman yapılacağını sabırsızlıkla bekliyor. Kadrolu çalışan taşeron işçileri bir üst kademeye attıklarında maaşlarında artış olmaktadır. Bu artışın ne zaman ve ne kadar olduğu bilgisinin bir an önce netleşmesini bekliyorlar. Çalışanları Sevindiren Zam İşçilere yönelik yapılan zamlar sevindirdi. Çorum Belediye Başkanı tarafından yapılan açıklamaya göre günlük 88 TL olan ücretlendirme 99 TL ye çıkarıldı. Ayrıca %420 oranında bir ikramiyenin de olacağı belirtildi. 1311 işçinin %37 oranında zam aldığı da açıklanan konulardan biri oldu. Bu zam yeni sözleşmeli işçilere de uygulandı.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık