Kadrolu Taşeron ve Belediye İşçilerine Eylül Ayında Yapılacak Ek Ödemeler ve Yardımlar

Kamu kurumlarında çalışan taşeron işçilere Eylül ayında çeşitli ödemeler yapılacak. Çalışanların maaşlarına, durumlarına göre değişen bu ek ödemelere dair detaylar haberimizde.

Kadrolu Taşeron ve Belediye İşçilerine Eylül Ayında Yapılacak Ek Ödemeler ve Yardımlar
  • 03 Eylül 2019, Salı 15:10

Taşeron işçilerin Eylül ayında alacakları maaşlarına çeşitli ek ödemeler yapılacak. Bu ek ödemeler kadroya alınan ve 4/D statüsünde çalışma başlayan taşeron işçilerin durumlarına göre değişiklik gösteriyor.  Uzun süredir maaş zammı alamayan ve ekonomik anlamda ciddi sorunlar yaşayan taşeron işçilerin bu sorunlarını siz okuyucularımıza aşağıda aktarıyoruz. 

TAŞERON İŞÇİLERE EK ÖDEMELER EYLÜL 2019

Kamuda çalışan taşeron işçilere Eylül ayında yapılacak ödemeler eğitim alanında olacak. Okula giden çocuğu bulunan taşeron işçilere yapılacak olan ödemeler çocukların öğrenim durumlarına göre eğitim yardımı ödemesi yapılacak.

Peki ödemeler hangi öğrenim düzeyinde ne kadar olacak? İşte bu ek ödeme detayları;

Mevzuatta yer alan ödeme planına göre; taşeron işçiler en az ilköğretim seviyesinde çocuğu olmasında durumunda 100 TL ek ödeme alır. Yılda bir defa ödenen bu ek ödemeler ortaokul seviyesinde çocuğunu bulunan 4/D'li işilere 110 TL, lise seviyesinde çocuğu bulunan işçilere 120 TL olarak ödenir. Eğer taşeron işçinin çocuğu üniversite düzeyinde olur ise ek ödeme 140 TL olarak yapılır. 

Taşeron işçi olarak çalışırken belediye şirketlerine geçen çalışanlara da 2. beş günlük taksit ödemesi Ekim ayında yapılacak. Bu ödemelerin ilki geçtiğimiz aylarda yapılmıştı. Ayrıca belediye işçilerine de çocuk yardım ödemesi yapılır. Bu ödemeler yılda bir defa değil her ay 25 TL olarak maaşlara eklenir. 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık