İski deki Güvenlik-iş sendikasının özel güvenlikleri neden ziyaret ettikleri sırrı belli oldu…

İSKİ’deki özel güvenlik yetki belgesi güvenlik iş sendikasında oldugu bilinmekte toplu sözleşme imzalandıktan sonra güvenlik iş sendikası her bir üyesinden 450 640 arası geriye dönük ücreti aldıgı ve üyelik ücretlerinin 2 katına çıkarılması sebebi ile çoğu İSKİ çalışanı adeta isyan ettiği iddia ediliyor.

İski deki Güvenlik-iş sendikasının özel güvenlikleri neden ziyaret ettikleri sırrı belli oldu…
  • 10 Ağustos 2016, Çarşamba 21:39

Güvenlik iş sendikasının kestiği ücretlere ve aidatları işçinin hakkını savunmuyorlar adeta üzerimizden para kazanıyorlar diyen bir kısım İSKİ çalışanı özel güvenlik görevlisi öncülük yaparak öz-iş sendikası ile görüşmelere başladı görüşme sonucunda büyük bir çoğunluk güvenlik iş sendikasından ayrılarak öz-iş sendikasına geçiş sağladı, yetki tespitinin güvenlik iş sendikasından düşmesine çok az kaldığı (ortalama 200-300 kişi daha istifa ederse) belirtiliyor.

Güvenlik iş sendikasının iskiye bardak dağıtmasının nedeni belli oldu…

Güvenlik iş sendikası nerdeyse bütün işlerini erteleyip adeta iskiye yöneldikleri ve gece gündüz İSKİ çalışanları ile bir araya gelmeye çalıştıkları hediye olarak bardak dağıtmasının sebebi ise istifaları durdurmak ve iskiyi kaybetmeme çabası oldugu iddia ediliyor.

İSKİ çalışanlarından kesilen geri dönük aidatlar büyük para ediyor bu para sendikaya kalıyor

İSKİ çalışan sayısı: 1200

Her kişiden kesilen geriye dönük aidat: ortalama 500 tl

1200*500= 600.000 sendikaya sırf geriye dönük aidatlardan kalan para

Birde her ay 60 tl ile 100 tl arası sendikanın üyelik ücreti kesilmekte…

Hediye olarak dağıtılan bardağın maliyeti ortalama : 5 tl

Bu kesilen paraların sendika içinde nelerde veya kimler tarafından nerelere harçandıgı sır 

Üyelerden 640 TL Ortalama Üyelik Ücreti Aldılar üyeler istifa etiler kandırmak için 3 TL değerlinden Bardağa Veriyorlar sanki özel güvenlik görevlileri enayi 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık