Ege Üniversitesinin taşeron işçileri direniyor: Polis oturma eylemine izin vermedi!

Ege Üniversitesi'nde "arşiv araştırması" ve "güvenlik soruşturması" bahane edilerek kadroya alınmayan taşeron işçiler, bugün rektörlük önünde oturma eylemi yaparak seslerini duyurmak istedi. Ancak polis OHAL'i bahane ederek eyleme izin vermedi.

Ege Üniversitesinin taşeron işçileri direniyor: Polis oturma eylemine izin vermedi!
  • 10 Nisan 2018, Salı 0:38

Kadro bekleyen taşeron işçilerine "güvenlik soruşturması" adı altındaki saldırı sürüyor.  Geçen haftaya damgasını vuran taşeron işçilerinin eylemleri, bu hafta da devam ediyor.  Ege Üniversitesi'nde "arşiv araştırması" ve "güvenlik soruşturması" bahane edilerek kadroya alınmayan taşeron işçiler, bugün rektörlük önünde oturma eylemi yaparak seslerini duyurmak istedi. Ancak polis valilikten izin alınmadığı gerekçesiyle ve OHAL'i bahane ederek oturma eylemine izin vermedi.  TKP İzmir örgütü üyeleri de eyleme destek verdi, TKP Emek Merkezinin açıklaması işçilere ulaştırıldı.

DİSK SENDİKASI TAŞERON İŞÇİLERLE BİRLİKTE DİRENİŞİ  SÜRDÜRMEKTEDİR 

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık