Cumhuriyet Bayramı coşkusu ÖzdilekPark İstanbul’da

ATA’mızın hikayeleri yeniden hayat buluyor…

Cumhuriyet Bayramı coşkusu ÖzdilekPark İstanbul’da
  • 24 Ekim 2019, Perşembe 15:45

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kapsamında ÖzdilekPark İstanbul’da, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün hayatından kesitlerin yer aldığı en güzel hikayeler, Sanatçı Pınar Ayhan’ın tek kişilik müzikli gösterisiyle izleyicilere sunulacak.

Bilinen tarihin dışındaki anekdotların da aktarılacağı gösteride Atatürk’ün hayatından çocukluğuna, Cumhuriyet’in kuruluş yıllarından yaşamının dönüm noktalarına kadar birçok hikaye anlatılacak. Sanatçı Pınar Ayhan ayrıca döneme damgasını vuran şarkılar ve türküleri de seslendirecek.

İzleyenleri tarihi bir yolculuğa çıkaracak ve Cumhuriyet’in 96. yıl coşkusunun hep birlikte yaşanacağı bu gösteri, 29 Ekim Salı günü 17:00 - 18:00 saatleri arasında ÖzdilekPark İstanbul’un -2.kat etkinlik alanında gerçekleşecek.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık