Özel güvenlik görevlisi Daire Başkanlığı oldu

Hızlı tren trafiği ilahiyatçıya emanet: Bir buçuk ayda önce memur sonra şube müdürü en sonunda da daire başkanı oldu!

Özel güvenlik görevlisi Daire Başkanlığı oldu
  • 22 Ekim 2019, Salı 19:46

İlahiyat fakültesi mezunu Abdullah Özcanlı, mezbaha görevlisi olarak başladığı kariyerinde basamakları hızla tırmandı. Özcanlı’nın son görevi TCDD Trafik ve İstasyonları Daire Başkanlığı oldu.

  Hızlı tren trafiği ilahiyatçıya emanet: Bir buçuk ayda önce memur sonra şube müdürü en sonunda da daire başkanı oldu!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi eski personeli ilahiyat fakültesi mezunu Abdullah Özcanlı, Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları (TCDD)’ye transfer oldu, ardından Trafik ve İstasyonlar Daire Başkanlığı görevine getirildi.

Sözcü’den Ali Ekber Ertürk’ün haberine göre; 1996 yılında Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi’ni bitiren Abdullah Özcanlı, belediyede mezbaha görevlisi olarak işe başladı. 1971 doğumlu Özcanlı daha sonra belediye şirketlerinden BELBİM, METRO İstanbul’da görev yaptı.

Ardından TCDD Vakfı ile Raytest, Sarco, Raysimaş şirketlerinde de çalıştı. 1 Ağustos 2019’da TCDD Destek Hizmetleri’ne açıktan memur olarak atanan Özcanlı, 6 gün sonra da şube müdürü yapıldı. Özcanlı, 19 Eylül’de ise Trafik ve İstasyonlar Daire Başkanı oldu.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 1 Üzgün 0 Kızgın 0

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık