Açık Kapı yardım başvurusu nedir, nasıl yapılır

Online olarak eDevlet üzerinden ve acikkapi.gov.tr adresinden yardım başvuru yapılabiliyor. 81 şehirde gıda ve nakit para yardımı açık kapı başvuru sayfası! İşte başvuru formu Gıda ve nakit para yardımı açık kapı başvuru sayfası vatandaşların yoğun ilgisine uğradı. Bu bağlamda Açık Kapı yardım başvurusu nasıl yapılır? Sorusu ise önem kazanmış durumda. https://www.acikkapi.gov.tr/ internet adresi üzerinden, başvuru yapan ve başvurusu kabul edilen tüm vatandaşlara nakit para ve gıda yardımı haricinde engelli, hasta ve yaşlı bakımı ve diğer yardım hizmetleri için destek veriliyor. Açık Kapı internet sayfasına girerek başvurularını yapabilir ve hemen sonrasında başvurularınızın sonuçlarını takip edebilirsiniz. İçişleri Bakanlığı tarafından hazırlanan sistem sayesinde 17 başlık ve 322 konuda taleplerinizi devlet kurumlarına iletebilirsiniz. İşte, açık kapı yardım başvurusu nasıl yapılır sorusunun yanıtı!

Açık Kapı yardım başvurusu nedir, nasıl yapılır
  • 08 Nisan 2020, Çarşamba 15:42

Açık Kapı yardım başvurusu nasıl yapılır? Açık Kapı para yardımı başvuru ekranı yardım almak isteyenler tarafından sorgulanıyor. Açık Kapı başvurusu yaparak, Valiliklere yardım talebi iletebilir ve bu yardımlardan faydalanabilirsiniz. İçişleri Bakanlığı tarafından hizmete sunulan online yardım formu ile 17 başlık ve 322 konudan seçtiğiniz talebinizi devlet kurumlarına iletebilirsiniz. E-Devlet Açık Kapı başvurusu yapma işlemini sayfamızdan öğrenebilirsiniz. Açık Kapı projesi, vatandaşla en üst düzeyde iletişimin kurulması amacıyla oluşturulmuştur. İşte, Açık Kapı yardım başvurusu yapma ekranı! 

 Valiliklerimiz ve Kaymakamlıklarımız bünyesinde oluşturulan Açık Kapı Bürolarına vatandaşlarımız bizzat başvuracakları gibi, www.acikkapi.gov.tr adresi üzerinden, Android ve IOS uyumlu mobil telefonlara yüklenen Açık Kapı uygulaması ile de başvuru yapabileceklerdir.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık