Zırhlı Araçta Çıkan Yangın Paniğe Neden Oldu

özel güvenlik görevlilerini kullandığı Zonguldak'ta banka ATM'sine para transferi yapan zırhlı araçta çıkan yangın paniğe neden oldu.

Zırhlı Araçta Çıkan Yangın Paniğe Neden Oldu
  • 28 Temmuz 2015, Salı 20:16

Zonguldak'ın Soğuksu mevkiin de İ.A. kontrolünde ki zırhlı güvenlik aracında, banka ATM'sine para transferi yapmak için yanaştıktan sonra elektrik aksamı yüzünden yangın çıktı. Çıkan yangın itfaiyenin müdahalesi ile büyümeden söndürüldü. Para transferi için ATM'nin önüne yanaşan özel güvenlik firmasına ait zırhlı araçta elektrik aksamı yüzünden dumanlar çıkmaya başladığını gören vatandaşlar transfer için ATM'ye giren özel güvenlik görevlilerine durumu bildirerek itfaiye çağırdı. İtfaiyenin kısa sürede olay yerine gelmesi üzerine yangın büyümeden söndürüldü.

Araç itfaiyenin müdahalesinin ardından çekici ile otoparka kaldırıldı

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık