Ziraat Odası Başkanı cinayetten tutuklandı

TOKAT'ın Pazar ilçesinde yaklaşık iki yıl önce eşi Gülay Soy'dan ayrılan ilçe Ziraat Odası Başkanı 48 yaşındaki Yunus Taştan, eski kayınvalidesi 65 yaşındaki Ayten Soy'u tabancayla öldürdü. Olaydan sonra kaçan Taştan, bir süre sonra polise teslim oldu.

Ziraat Odası Başkanı cinayetten tutuklandı
  • 18 Haziran 2016, Cumartesi 23:52

Olay, öğle saatlerinde ilçe merkezi, eski çevre yolu üzerinde meydana geldi. İlçede Ziraat Odası Başkanı olan Yunus Taştan, yaklaşık iki yıl önce 10 yıllık eşi Gülay Soy'dan ayrıldı. İkinci evliliğini yaptığı Gülay Soy'dan bir çocuğu bulunan Yunus Taştan, bugün öğle saatlerinde tarladan evlerine gitmekte olan eski kayınvalidesi Ayten Soy ile yol üzerine karşılaştı. İddiaya göre, eşi Gülay Soy'dan ayrılmasına neden olarak Ayten Soy'u gösteren Yunus Taştan, eski kayınvalidesini kendisine ait ruhsatlı tabancayla vurarak ağır yaraladı. Taştan olay sonrası odanın resmi plakalı 60 PB 909 aracı ile kaçtı. Yoldan geçen vatandaşların ihbarı sonrası olay yerine gelen 112 Acil Servis ekipleri tarafından Soy, Pazar Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Ancak yaralı kadın burada yapılan tüm müdahaleye rağmen kurtarılamayarak yaşamını yitirdi. Ayten Soy'un cenazesi otopsi yapılmak üzere Tokat Devlet Hastanesi'ne getirildi. Olaydan sonra kaçan Yunus Taştan, bir saat sonra Turhal ilçesinde polise teslim oldu. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık