Yurtta Kalan Kızlar, Erkek Arkadaşları İçin Çatıya Çıktı

Yurtta Kalan Kızlar, Erkek Arkadaşları İçin Çatıya Çıktı 03 Eylül 2015 Perşembe 11:46 Manisa'da 12-18 yaş grubu rehabilitasyon merkezinde kalan 2 genç kız, erkek arkadaşlarıyla buluşmalarına izin verilmediği gerekçesiyle yurdun çatısına çıktı

Yurtta Kalan Kızlar, Erkek Arkadaşları İçin Çatıya Çıktı
  • 03 Eylül 2015, Perşembe 9:38

Yurtta Kalan Kızlar, Erkek Arkadaşları İçin Çatıya Çıktı

Manisa Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü'ne bağlı 12-18 yaş grubu rehabilitasyon merkezinde kalan iki kız, erkek arkadaşlarının polis tarafından yurt çevresine yaklaştırılmadığı gerekçesiyle çatıya çıkıp eylem yaptı.

ELLERİNDEKİ ÇARŞAFI ATEŞE VERDİLER

Aile ve Sosyal Politikalar Müdürlüğü'ne bağlı 12-18 yaş grubu rehabilitasyon merkezinden sık sık kaçarak polise zor anlar yaşatan B.A. ve G.N.K. adlı kızlar, erkek arkadaşlarının kendileriyle buluşmasına engel olunduğu gerekçesiyle yurdun çatısına çıktı. İki kızı çatıda gören çevre sakinleri durumu polise bildirdi. Genç kızlar, ellerindeki çarşafı yakarken, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Murat Konan devreye girdi. Konan uzun süre konuştuğu kızları ikna edince B.A. ve G.N.K. eylemlerine son verdi.

"KIZLARIMIZIN AKLINI ÇELMEYE ÇALIŞANLAR VAR"

Konan, "Rehabilitasyon merkezimizde kalan her çocuğumuz bizim güvencemiz altındadır. Onların saçının bir teline zarar verecek her türlü unsurların karşısındayız. Bu kızlarımızın da aklını çelmeye çalışanlar var. Bu nedenle kızlarımız bulundukları rehabilitasyon merkezinden sık sık kaçarak polisimize de zor anlar yaşatıyor. Polisimiz onları bulup getiriyor, onlarsa gün geçmiyor ki yeniden kaçıyor. Kızlarımızın içerisinde bulundukları bu süreçten kurtulmaları için psikologlarımız devrede" dedi. (Kaynak: Habertürk)

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık