Yabancı öğrencilere çalışma izni verilecek

Cumhurbaşkanı Erdoğan yabancı öğrencilere çalışma izni verileceğini ve bu öğrencilerin genel sağlık sigortasına dahil edileceğini söyledi. Erdoğan '115 bin yabancı öğrenciye ikamet belgesi verilecek' dedi.

Yabancı öğrencilere çalışma izni verilecek
  • 13 Mayıs 2018, Pazar 1:12

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul’da Uluslararası Öğrenci Buluşması’nda yaptığı konuşmada yabancı öğrencilere çalışma izni verileceğini açıkladı.

Erdoğan, “Yabancı öğrencilere çalışma izni verilecek. Yabancı öğrenciler genel sağlık sigortasına dahil edilecek. 115 bin yabancı öğrenciye ikamet belgesi verilecek” dedi. Erdoğan ayrıca yurtdışındaki cemaat okullarını teslim alma çalışmalarının devam ettiğini söyledi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın konuşmasından satır başları şöyle:

'HEDEFİMİZ MİSAFİR ÖĞRENCİ SAYISINI ARTTIRMAK'

"Ülkemizde Türkiye Bursları adıyla kurumsallaştırdığımız program vasıtasıyla ülkemize gelen ve kendi hesabına okuyan 115 bin misafir öğrencimiz bulunuyor. Dünyanın neredeyse her ülkesinden öğrenciye sahibiz. Hedefimiz ülkemizdeki misafir öğrenci sayısını 350 bine çıkarmaktır. Böylece dünyada en çok misafir öğrenci barındıran ilk 5 ülke arasına gireceğiz, hedefimiz budur.a

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık