Vatandaşa kesilen cezaların iptal edilmesini istedi

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, bugün yapılan AK Parti kongresine örnek göstererek, koronavirüs nedeniyle bugüne kadar sosyal mesafe yüzünden kesilen bütün cezaların iptal edilmesini istedi.

Vatandaşa kesilen cezaların iptal edilmesini istedi
  • 24 Mart 2021, Çarşamba 22:13

Pandemi döneminde yapılan AK Parti kongreleri artık sıradan hale geldi. Vatandaşın gözünün içene baka baka yapılan kongrelerde binlerce insan maske-mesafe kuralını hiçe sayarak bir araya geldi. Vatandaşa maske-mesafe kuralına uy diye uyaran yetkililer sıra kendi kongrelerine gelince sessizliğe büründü.

Bugün yapılan en son kongre ise bu kadar da olmaz dedirtti. Vaka sayılarının fırladığı bir dönemde Türkiye’nin birçok şehrinden binlerce insan AK Parti kongresini tıklım tıklım doldurdu. Vatandaş bu duruma ne kadar isyan etse de yönetenler bu konuda kör, sağır, dilsiz oldu.

Vatandaşa sokakta maske takmadığı, sosyal mesafeye uymadığı için ceza üstüne ceza kesenler ne hikmetse bu kongreleri hiç görmedi.

Esnaf iş yapamazken, kirasını ödeyemeyip işyerini kapatırken AK Parti kongreleri tıklım tıklım doldu. Kurallara uymadığı içinde şimdiye kadar binlerce vatandaşa milyonlarca lira ceza kesildi.

DAVUTOĞLU İSYAN ETTİ

Bu duruma tepki gösteren Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, bugün gerçekleştirilen AK Parti 7. Olağan Kongresi’ndeki kalabalığı göstererek, vatandaşa bugüne kadar sosyal mesafe yüzünden kesilen cezaların iptal edilmesini istedi.

Davutoğlu, “Bugün yapılan AK Parti kongresinde gördük ki, binlerce insanın mesafe olmadan lebalep bir araya gelmesinde sorun yokmuş! Öyleyse bugüne kadar sosyal mesafe dolayısıyla vatandaşa kesilen bütün cezalar iptal edilmeli, vatandaşlarımıza paraları derhal iade edilmelidir!” ifadelerini kullandı.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık