Van'da büyük ilaç kaçakçılığı operasyonu

VAN Emniyet Müdürlüğü ekipleri İpekyolu İlçesi'nde bir otele düzenledikleri operasyonda kaçak yolla İran'a götürülecek 380 bin 400 ilaca el koydu.

Van'da büyük ilaç kaçakçılığı operasyonu
  • 18 Haziran 2016, Cumartesi 23:52

Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri tarafından 3 gün önce Van Gümrük Muhafaza Müdürlüğü görevlileri tarafından Van'dan İran'a kaçak yollarla ilaç götürüleceği yönünde ihbar geldi. İhbarı değerlendiren Kaçakçılık Şube Müdürlüğü ekipleri İpekyolu İlçesi'nde bulunan bir otele operasyon düzenledi. Sabaha karşı düzenlenen operasyonda, Van'dan İran'a kaçak yollarla götürülmesi planlanan piyasa değeri yaklaşık 2 milyon lira olan 123 çeşit olmak üzere 380 bin 400 ilaç ele geçirildi. Polis ekipleri ilaçları kaçak yollarla Van'dan İran'a götürecek olan ve aralarında İran uyrukluların da bulunduğu 13 şüpheliyi gözaltına aldı. Gözaltına alınan 13 şüpheli dün çıkarıldıkları mahkemece serbest bırakılırken, gümrük kaçağı ilaçlara el konuldu.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık