Üniversitesi'ndeki Kavgada 2 Öğreci, 1 Güvenlik Görevlisi Yaralandı

Kocaeli Üniversitesi'ndeki kavgada 2 öğreci, 1 güvenlik görevlisi yaralandı Kocaeli Üniversitesi'nde stand açan Anadolu Gençlik Derneği üyeleri ile karşıt görüşlü öğrenciler arasında çıkan kavgada 2 öğrenci ile 1 özel güvenlik görevlisi hafif yaralandı.

Üniversitesi'ndeki Kavgada 2 Öğreci, 1 Güvenlik Görevlisi Yaralandı
  • 30 Aralık 2015, Çarşamba 22:30

Kocaeli Üniversitesi'ndeki kavgada 2 öğreci, 1 güvenlik görevlisi yaralandı

Kocaeli Üniversitesi'nde stand açan Anadolu Gençlik Derneği üyeleri ile karşıt görüşlü öğrenciler arasında çıkan kavgada 2 öğrenci ile 1 özel güvenlik görevlisi hafif yaralandı.

Kocaeli Üniversitesi Umuttepe Yerleşkesi'nde stand açan Anadolu Gençlik Derneği üyeleri Mekke'nin Fethi kutlamaları için broşür dağıtırken, yanlarına gelen bir grup karşıt görüşlü öğrenci standın kaldırılmasını istedi. İki grup arasında çıkan tartışma bir anda kavgaya dönüşünce, 2 öğrenci ile kavgayı ayırmaya çalışan 1 özel güvenlik görevlisi hafif yaralandı. Özel güvenlik görevlilerinin müdahalesi ile taraflar ayrılırken, yaralılar Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık