Tıpış tıpış ona oy veriyorsanız elbette sizi açlığa mahkum edeceklerdir

Bu haftaki CHP'nin grup toplantısına, Rize'nin İkizdere ilçesinde Cengiz İnşaat'ın yapımına başladığı taş ocağına karşı çıkan köylüler de katıldı. Kılıçdaroğlu, salondaki İkizderelilere, "Onların verdiği mücadele sadece bugünün değil, geleceğin de mücadelesidir. Onların torunları o suyu, o doğayı görmek, bütün güzellikleri içselleştirmek istemez mi? Ama mantığı talan olan bir siyasi anlayış her türlü zorluğu çıkarıyor. Neredeyse bir ordu görevlendirecekler. Kadınlar siz yeri geldiğinde bir orduyu da dağıtırsınız ben buna da inanıyorum" diye seslendi.

Tıpış tıpış ona oy veriyorsanız elbette sizi açlığa mahkum edeceklerdir
  • 01 Haziran 2021, Salı 14:07

Kılıçdaroğlu'nun açıklamalarından öne çıkanlar şöyle:

"Mutlu haberlerle geldim. Ayşe Begüm Onbaşı jimnastik şampiyonasında altın madalya kazandı. Kendisini yürekten tebrik ederiz. Bu sporcuya sahip çıkan Mansur Yavaş ve bütün ekibine ve EGO spor yöneticilerine teşekkür etmek bizim görevimizdir. Anadolu Efes'i de tebrik etmek lazım. Yürekten teşekkürler."

"Hafta arası perşembe günü Isparta ve Burdur'daydık. Gezdik, vatandaşlarla konuştuk, sabahın beşinde gül toplamaya gittim. Oradaki kadınlar bazı sorunları aktardılar, onların sorunlarını bir şekilde çözmek bizim boynumuzun borcudur. Isparta gül merkezi, Isparta'nın korunması lazım. Isparta'nın aynı zamanda gül sektörünün merkezi olması dışında o merkezin büyütülmesi lazım. Altından daha değerli ama değerini ne hikmetse siyasetçi bir türlü kavrayamadı. Ne istiyorsunuz döviz yok şu yok bu yok. Topraktan üretiyor ve büyük bir kısmını ihraç ediyor ve ülkesine döviz getiriyor. Kendi ülkesine döviz getiren bir tarım alanı bu. Taban fiyatın en az 7,5 lira olması lazım. Ciddi bir altyapı planlaması yapılması lazım. Gülü savunanların emek harcayanların iktidarında olur, bunları yapacağız."

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık